MTV Movies & TV Awards 2022: Τράβηξε τα βλέμματα η Τζένιφερ Λόπεζ - Οι παρουσίες που εντυπωσίασαν

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που μου ράγισαν την καρδιά, αυτούς που ήταν αληθινοί και εκείνους που μου είπαν ψέματα», δήλωσε η Λόπεζ, δακρυσμένη καθώς απέσπασε το φετινό Generation Award. - Δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις που εντυπωσίασαν.  

Οι πιο λαμπεροί σταρ της τηλεόρασης συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (5 Ιουνίου) στο Barker Hangar της Καλιφόρνια για τα MTV Movies & TV Awards με οικοδέσποινα την ηθοποιό Βανέσα Χάτζενς.  

Το κατακόκκινο χαλί στρώθηκε προκειμένου να υποδεχτεί τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικάνικης σκηνής και μεταξύ αυτών η Τζένιφερ Λόπεζ που έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ίδια μάλιστα εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη στον ευχαριστήριο λόγο της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που μου ράγισαν την καρδιά, αυτούς που ήταν αληθινοί και εκείνους που μου είπαν ψέματα», δήλωσε η Λόπεζ, δακρυσμένη καθώς απέσπασε το φετινό Generation Award.

Η Λόπεζ κέρδισε επίσης το βραβείο καλύτερου τραγουδιού -μια νέα κατηγορία- για το «On My Way» από το soundtrack της ρομαντικής κομεντί «Marry Me».

Η ίδια ευχαρίστησε τα παιδιά της που όπως ανέφερε την δίδαξαν να αγαπά, τους θαυμαστές της και τον επί χρόνια μάνατζερ της ξεσηκώνοντας το κοινό στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις που εντυπωσίασαν:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Olivia Rodrigo 

Olivia Rodrigo στα 2022 MTV Movie and TV Awards

Sofia Carson 

Sofia Carson στα MTV Movie and TV Awards

Sydney Sweeney  

Sydney Sweeney στα 2022 MTV Movie and TV Awards

Vanessa Hudgens στα 2022 MTV Movie and TV Awards

 Lana Condor

Lana Condor στα 2022 MTV Movie and TV Awards

Sarah Shahi  

Sarah Shahi στα 2022 MTV Movie and TV Awards

Πηγή: skai.gr