Μην χάσετε τις συγκεκριμένες σειρές - Έρωτας, περιπέτεια, μόδα, μυστήρια...

Ιστορίες που μπορούν να σας συγκινήσουν, να σας ταξιδέψουν ή να σας κρατήσουν σε διαρκή εγρήγορση

Ο καιρός είναι ψυχρός και το εξωτερικό τοπίο δεν εμπνέει για πολλές βόλτες. Αντίθετα, η επιθυμία για «χουχούλιασμα» είναι, ίσως, πιο έντονη από ποτέ.

Πώς περνούν, όμως, οι ώρες στο σπίτι ευχάριστα; Μα, φυσικά, με την παρέα καλών τηλεοπτικών σειρών. Ιστορίες που μπορούν να σε συγκινήσουν, να σε ταξιδέψουν ή να σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση!

The Last of Us

Η σειρά, που έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη, το τελευταίο διάστημα ήρθε να καλύψει μια παράδοξα υψηλή ζήτηση: Την ψυχαγωγία με θέμα την πανδημία. Η σειρά θρίλερ μεταφέρεται στο μέλλον και συγκεκριμένα στο 2033, 20 χρόνια, αφότου ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει εκμηδενιστεί από έναν ιό, που μετατρέπει τα θύματά του σε κανίβαλους.

Στόχος των πρωταγωνιστών, τους οποίους υποδύονται ο Pedro Pascal (Game of Thrones) και η Bella Ramsey (Catherine, Called Birdy), είναι να οδηγήσουν τους επιζώντες σε ασφαλές μέρος, μέσα σε μια θύελλα απειλών για μολυσμένα θύματα και ακόμη χειρότερα. Στο αποκαλυπτικό δράμα πρωταγωνιστούν επίσης η γνωστή από το Euphoria, Storm Reid, αλλά και η νεοφερμένη Nico Parker.

Poker Face 

Ο σκηνοθέτης του «Knives Out» και βιρτουόζος της μαύρης κωμωδίας, Rian Johnson είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία αυτής της σειράς. Η υπόθεση ακολουθεί την Charlie, που υποδύεται η Natasha Lyonne.

Η πρωταγωνίστρια έχει την ικανότητα να γνωρίζει πότε κάποιος λέει ψέματα, επομένως ξετυλίγει ένα διαφορετικό μυστήριο σε κάθε επεισόδιο. Με την Maya Rudolph στην παραγωγή και ένα λαμπερό καστ, αποτελούμενο από τους Chloë Sevigny, Rowan Blanchard και Stephanie Hsu, το αποτέλεσμα είναι αντίστοιχο της φήμης του Johnson. Η σειρά προβάλλεται μέσω του Peacock TV από τις 26 Ιανουαρίου.

Three women

Βασισμένο στο best seller μυθιστόρημα της Lisa Taddeo, που μάγεψε τους αναγνώστες όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2019, αυτή η προσαρμογή στη μικρή οθόνη ετοιμάζεται να κάνει ακριβώς το ίδιο. Η σειρά παρακολουθεί τη ζωή τριών γυναικών που έρχονται αντιμέτωπες με την τοξική αρρενωπότητα και την ανισότητα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν με επιτυχία οι Shailene Woodley, Betty Gilpin και DeWanda Wise. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσω Showtime.

You

Το ανατριχιαστικό καλτ δράμα επιστρέφει για 4η σεζόν και βρίσκει τον Penn Badgely να μην χάνει χρόνο, ψάχνοντας για το επόμενο θύμα του. Η νέα σεζόν διαδραματίζεται στο Λονδίνο, επομένως μπορείς να περιμένεις ολόφρεσκα σκηνικά, αλλά και μια σειρά από νέους, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τους οποίους υποδύονται οι Lukas Gage (Euphoria) και Charlotte Richie (Feel Good). Ταυτόχρονα, θα δούμε να επιστρέφει και η αγαπημένη Marienne, την οποία υποδύεται η Tati Gabrielle. Η νέα σεζόν θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 10 Φεβρουαρίου.

White Lotus

Ακόμη μια σειρά που συζητήθηκε ιδιαίτερα επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν, όπου η δράση μεταφέρεται στο ξενοδοχείο The White Lotus στη Σικελία. Εκεί, η Jennifer Coolidge επιστρέφει ως εύθραυστη κληρονόμος Tanya McQuoid, μαζί με τα νέα μέλη του καστ, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson, Theo James και τον απίστευτα κακό Tom Hollander. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα της πρώτης σεζόν στη Χαβάη, όλα δείχνουν ότι η σειρά επιστρέφει με μια πολλά υποσχόμενη ολοκαίνουρια σεζόν. Θα βρεις τη συνέχεια της ιστορίας στο HBO και στο Amazon Prime.

You & Me

Ο Russell T Davies, ο δημιουργός του δράματος «It’s a Sin», είναι το μυαλό που κρύβεται πίσω πίσω από αυτή τη συγκλονιστική νέα σειρά, με πρωταγωνιστές την Jessica Barden του «The End of the F***ing World» και τον Harry Lawtey του «Industry».

Η σειρά πραγματεύεται την ιστορία τεσσάρων ανθρώπων, των οποίων οι ζωές διασταυρώνονται εξαιτίας μιας σειράς τραγικών γεγονότων. Όπως συνηθίζει ο Davies, έτσι και σε αυτή τη σειρά διαφαίνεται μια αίσθηση ελπίδας μέσα στην απέραντη θλίψη, που σε καλεί να πιστέψεις ότι το happy end ίσως δεν είναι απλά ένας χολιγουντιανός μύθος. Η σειρά είναι τώρα διαθέσιμη στο ITVX.

Wednesday

Από τότε που η μελωδία «I’ll dance, dance, dance with my hands, hands, hands» ακούστηκε για πρώτη φορά, στοιχειώνει το μυαλό μας, μαζί με την εικόνα της Jenna Ortega να την χορεύει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο. Όλοι ξέρουν τη διάσημη οικογένεια Addams, ακόμη κι αν δεν υπήρξαν ποτέ φανατικοί θαυμαστές της. Η πιο απόκοσμη οικογένεια της μυθοπλασίας επιστρέφει, επικεντρώνοντας αυτή τη φορά την προσοχή της στην αινιγματική Wednesday, την κόρη της οικογένειας.

Κανείς δε θα ήταν καλύτερος για να κάνει πραγματικότητα το πολυαναμενόμενου spin-off της διάσημης διαχρονικής σειράς από τον «σκοτεινό» Tim Burton. Η επιτυχία, όμως, δεν σταματά εκεί, αφού στη σειρά απολαμβάνουμε και την αγαπημένη Catherine Zeta-Jones στον ρόλο της Morticia, αλλά και την αυθεντική Wednesday, Christina Ricci σε ένα καλωσόρισμα. Δες τη σειρά στο Netflix.

Industry

Η πρώτη σεζόν χάρισε την αδρεναλίνη που έχει μια ταινία του Bruce Willis, οπότε σε αυτή τη νέα σεζόν μπορείς να περιμένεις παρόμοια ενέργεια. Στα νέα επεισόδια, θα δούμε τους ήρωες της Pierpoint Bank να επιστρέφουν για περισσότερα ξενύχτια, κυνήγι εξουσίας και «μαγειρέματα» αριθμών.

Πράγματι, το νέο cast αποτελείται από πολλά υποσχόμενα ονόματα, όπως η πρωταγωνίστρια Myha’la Herrold, την οποία θα απολαύσουμε επίσης σε έναν ρόλο στο «Bodies Bodies Bodies», ένα έργο indie τρόμου, βασισμένο στο σενάριο της Kristen Roupenian (Cat Person), αλλά και το bad boy Harry Lawtey, που πρωταγωνιστεί επίσης στο «The Pale Blue Eye», μαζί με τους Christian Bale και Lucy Boynton. Τα νέα επεισόδια της σειράς είναι τώρα διαθέσιμα στο iPlayer του BBC και στο HBO.

The Crown

«Βασιλικός» αέρας και απαντήσεις στα μυστήρια που καλύπτουν τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου συνθέτουν την υπόθεση του «The Crown». Η δραματική σειρά μεταβαίνει στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οπότε ο John Major διαδέχεται τη Margaret Thatcher στην πρωθυπουργία, ενώ ταυτόχρονα γίνεται γνωστό το τέλος στον γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα.

Στα νέα επεισόδια θα απολαύσεις ένα ολοκαίνουριο cast, αφού η Elizabeth Debicki αντικαθιστά την Emma Corrin ως Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο Dominic West παίρνει τη σκυτάλη από τον Josh O’Connor για να παίξει τον Charles και η Imelda Staunton υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την πολύκροτη βασιλεία της Olivia Colman. Θα βρεις τα επεισόδια της σειράς στο Netflix.

Emily in Paris

Χρώματα, μόδα που «ζαλίζει», μπερδεμένοι έρωτες και το υπέροχο τοπίο της γαλλικής πρωτεύουσας. Αυτή η σειρά τα έχει όλα και το ολοένα και αυξανόμενο κοινό της το γνωρίζει καλά. Η Emily (Lilly Collins) επιστρέφει στις παριζιάνικες περιπέτειές της για μια τρίτη δόση.

Η νέα σεζόν υπόσχεται ανανεωμένη γκαρνταρόμπα, με την υπογραφή της αδιαμφισβήτητα ταλαντούχας Patricia Field, στυλίστριας του Sex and the City, ένα όλο και ισχυρότερο μείγμα γαλλικοευρωπαϊκού και αμερικάνικου πολιτισμού, αλλά και έναν κοσμοπολίτικο αέρα, που θα κάνει όλους μας να αναφωνήσουμε «ooh la la». Η νέα σεζόν είναι διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Welcome to Chippendales

Πρόκειται για την εν πολλοίς άγνωστη και πολύ περίεργη ιστορία του πώς προέκυψαν οι Chippendales. Η ιστορία ακολουθεί τον ιδρυτή Somen ‘Steve’ Banerjee και τα ίχνη του σκανδάλου που άφησε στο πέρασμά του – από αυτοκτονίες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέχρι φόνο.

Αξιόλογες οι ερμηνείες της Nicola Peltz Beckham (που υποδύεται την Playmate Dorothy Stratten), αλλά και της Juliette Lewis, του Dan Stevens και του Murray Bartlett (The White Lotus). Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Hulu.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: σειρές