Survivor All Star: Η μεγαλύτερη σκευωρία σε ψηφοφορία - Έτσι βρέθηκε υποψήφια η Εύη - Δείτε βίντεο

Οι Μαχητές έχασαν και τη δεύτερη ασυλία και κλήθηκαν να υποδείξουν δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Ακόμα και για το Survivor, το πιο ανατρεπτικό ριάλιτι επιβίωσης, αυτό που συνέβη στην δεύτερη ψηφοφορία των Μαχητών αποτελεί σενάριο βγαλμένο απ'το Χόλιγουντ. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. 

Οι Μαχητές έχασαν και τη δεύτερη ασυλία και κλήθηκαν να υποδείξουν δύο παίκτες προς αποχώρηση. Τα στατιστικά πριν την κάλπη έδειχναν ότι κάποιος που ψηφίζει με αγωνιστικό κριτήριο πρέπει να ψηφίσει τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και δευτερευόντως τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αμ δε...

Αντί για τους δύο παίκτες που προαναφέρθηκαν, ψηφίστηκαν συνολικά 6 από τους 13. Ο πειρατής μάζεψε μόλις 4 ψήφους και ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μέχρι εδώ καλά, αν και οι 4 ψήφοι φαντάζουν πολύ λίγες. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η αποδεδειγμένα πιο αδύναμη Μαχήτρια πήρε μόλις μία ψήφο, από τον Ηλία Γκότση, ο οποίος βάλεται για διάφορους λόγους. Η νέα παίκτρια, η Ρία, έλαβε δύο άδικες ψήφους από Μαριαλένα και Κώστα Αναγνωστόπουλο, με το επιχείρημα ότι οι υπόλοιποι είναι πλέον μια παρέα. Ο Ασημακόπουλος, ίσως ο πιο αδύναμος μετά τη Μαριαλένα έλαβε και αυτός δύο ψήφους, μία εκ των οποίων από τον φίλο του πειρατή, Κ. Βασάλο. Η Εύη, ίσως στην πιο αψυχολόγητη κίνηση της ψηφοφορίας υπέδειξε τον Τάκη λόγω χαρακτήρα, αλλά η συγκυρία ήταν τέτοια που ήταν βέβαιο ότι ο Τάκης δεν θα ψηφίζονταν από άλλους. Τέλος, η ίδια η Εύη Σαλταφερίδου αποτέλεσε θύμα και στόχο της μόνης απ' ότι φάνηκε συντονισμένης κίνησης στους Μπλε από Τάκη, Κρις και φυσικά Σώζων, και προς έκπληξη όλων είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. 

Αν και όλα αυτά φαίνονται έως και παρανοϊκά, έχουν μια εξήγηση και την αρχή για το ξετύλιγμα του κουβαριού έκανε η Εύη. Ο Σώζων φαίνεται πως ακόμα είναι τσατισμένος με την παίκτρια και με την άφιξή του "κόλλησε" με τους δύο παίκτες, Τάκη και Κρις, που είχαν και αυτοί τις εντάσεις τους με την παίκτρια. Αντί λοιπόν η τριάδα αυτή να ψηφίσει αγωνιστικά τη Μαριαλένα, προτίμησε την Εύη για να ικανοποιηθεί το μένος του Σώζωνος και να κινδυνεύει λιγότερο ο συνυποψήφιος Κρις, μιας και υπάρχει η αίσθηση ότι η Μαριαλένα είναι πολύ δημοφιλής. 

Την Μαριαλένα όμως απέφυγε να την ψηφίσει και ο Κ. Αναγνωστόπουλος, πράγμα που επιβεβαιώνει είτε την ύπαρξη παρέας, είτε σημαίνει ότι και ο ίδιος θα προτιμούσε να έχει μια φαινομενικά αδύναμη παίκτρια απέναντί του. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό το χάος στους Μπλε, έχουν και τον Μαρτίκα να κάνει διαλέξεις. 

Πηγή: skai.gr