Μελίνα Μεταξά στο «Πρωινό μας»: Με τον Βασάλο και τη Σταυρούλα δεν είχα καθόλου καλή σχέση – Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τι συμβαίνει μεταξύ τους

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως αποκάλυψε η Μελίνα Μεταξά, «άλλες φορές έκανε τον φίλο και πίσω από την πλάτη όλων έλεγε άλλα πράγματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε η Μελίνα Μεταξά μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star». Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν της προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός ότι αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς ήταν κάτι που περίμενε. «Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, το είχα πει και στα παιδιά, ενώ είχα μαζέψει και τα πράγματά μου. Ήμουν πάρα πολύ πιεσμένη. Τελείωσαν όλα τα βάσανα», ανέφερε η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star». 

Στο ερώτημα αν υπήρχε κάποιος παίκτης με τον οποίο δεν είχε καλή σχέση είπε: «Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με τον Βασάλο και τη Σταυρούλα. Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία». Για το αν είναι ζευγάρι Σταυρούλα και Κωνσταντίνος, η Μελίνα Μεταξά απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι «καλύτερο θα ήταν να ρωτήσετε τους ίδιους. Δεν μπορώ να ‘’μπαίνω’’ στις σχέσεις ανθρώπων». Ωστόσο, στη συνέχεια ανέφερε ότι σίγουρα έχει δει πράγματα, που το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει δει. «Όλα τα παιδιά ήξεραν τι γίνεται ανάμεσα σε Σταυρούλα και Βασάλο. Ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Το θέμα Σταυρούλα-Βασάλος ήταν το θέμα που συζητούσαν όλα τα παιδιά στην Καλύβα. Αν κανένας δεν το είπε στην κάμερα, αυτό είναι άλλο…».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως αποκάλυψε η Μελίνα Μεταξά, «άλλες φορές έκανε τον φίλο και πίσω από την πλάτη όλων έλεγε άλλα πράγματα». Για το αν υπάρχει στρατηγική σε σχέση με τη στάση του ανέφερε: «Σίγουρα! Καλύτερα να είναι στρατηγική, γιατί αν είναι έτσι και στην έξω του ζωή… Μπορεί να ήταν αυτό το σχέδιό του, να ‘’σπάσει’’ την ψυχολογία όλων των παικτών, να τους κάνει άνω-κάτω για να προχωρήσει στο παιχνίδι. Αυτό έκανε και συνεχίζει να το κάνει. Δημιουργεί συνέχεια ένα μπέρδεμα μεταξύ των παικτών». 

Η Μελίνα Μεταξά, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο Βασάλος ενοχλούνταν από το γεγονός ότι η ίδια μιλούσε κυπριακά. «Αισθανόμουν μια συνεχόμενη πίεση από τον Βασάλο, γι’ αυτό και ποτέ δεν ήρθαμε κοντά, γι’ αυτό και δεν του μιλούσα καν». 

Για τη σχέση της με τη Σταυρούλα, η ίδια αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. Για τη δήλωση της Στέλλας στο παιχνίδι ότι «η Μελίνα φορά τα βρακιά του Βασάλου» είπε: «Φόραγα μια φόρμα του Κωνσταντίνου, την οποία είχε κόψει και δεν τη χρησιμοποιούσε καθόλου. Δεν έχουμε ρούχα και τη χρησιμοποιούσα. 

Τέλος, για τον Τάκη Καραγκούνια και όσα είχε δηλώσει στην εκπομπή η ίδια απάντησε με ερώτηση. «Μήπως ήμουν ένα άτομο που δέχθηκα επίθεση από όλα τα υπόλοιπα άτομα;». Τέλος, η Μελίνα Μεταξά επισήμανε ότι «πάρα πολλοί παίκτες είχαν πρόβλημα επειδή η Κύπρος λένε ότι στηρίζει τα παιδιά της και τα αγαπάει πάρα πολύ. Φοβούνταν ή το είχαν στο μυαλό τους αυτό».  
 

Πηγή: skai.gr