Mary Tyler Moore: Nτοκιμαντέρ για τη ζωή της διάσημης ηθοποιού και ακτιβίστριας

Η αγαπημένη σταρ έφυγε από τη ζωή το 2017 σε ηλικία 80 ετών

Ένα νέο ντοκιμαντέρ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του HBO, ξετυλίγοντας την 80χρονη ζωή της διάσημης ηθοποιού και ακτιβίστριας, Μαίρη Τάιλερ Μουρ.

Με τον τίτλο «Being Mary Tyler Moore», η ταινία του βραβευμένου με Emmy, Τζέιμς Αδόλφος, αποκαλύπτει την ηθοποιό που η Αμερική τη λάτρεψε μέσα από τους ρόλους της στο «The Dick Van Dyke Show» (1961-1966) και στο «The Mary Tyler Moore Show» (1970-1977), αλλά και την πρωταγωνίστρια που έφερε επανάσταση στομ ρόλο των γυναικών στη βιομηχανία, αφήνοντας παράλληλα το στίγμα της στην νέες γενιές ηθοποιών να κάνουν μεγάλα όνειρα και να τα υλοποιούν μόνες τους.

Ταυτόχρονα, προσπάθησε να κρατήσει μακριά από το κοινό τον πόνο της σε μια σειρά απροσδόκητων προσωπικών απωλειών. Έχοντας τιμηθεί με επτά Emmy, μεταξύ άλλων, καθώς και με μια θέση στις πρωτοπόρες γυναίκες της σόου μπιζ, η αγαπημένη σταρ έφυγε από τη ζωή το 2017 σε ηλικία 80 ετών. Σύμφωνα με το firstshowing, η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο στο SXSW του Τέξας. Θα κυκλοφορήσει μέσω της πλατφόρμας στις 26 Μαΐου.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ