Eurovision: Η Noa Kirel από το Ισραήλ εντυπωσίασε με τη σέξι εμφάνισή της – Θα τη βοηθήσει η… «δύναμη του μονόκερου»; (video και φωτό)

Ο τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου

Κροατία, Μολδαβία, Ελβετία, Φινλανδία, Τσεχία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Σουηδία, Σερβία και Νορβηγία είναι οι δέκα χώρες που πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό του 67ου διαγωνισμού της Eurovision.
 
Ωστόσο, η Noa Kirel από το Ισραήλ κατάφερε να τραβήξει τα φλας της δημοσιότητας με την τολμηρή της χορογραφία και το τραγούδι της. Θα χαρίσει η «δύναμη του μονόκερου», όπως λέει χαρακτηριστικά και το ομώνυμο τραγούδι στο κουπλέ, την πολυπόθητη πρωτιά στο Ισραήλ για την Eurovision 2023; Δεν είναι απίθανο, αφού η Noa Kirel είναι, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, η έβδομη πιο πιθανή νικήτρια του φετινού διαγωνισμού. 

Η Noa Kirel

Βέβαια, ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, καθώς ο δεύτερος Ημιτελικός του διαγωνισμού θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου με τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ ο τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου. Η Σουηδή Loreen, νικήτρια του 2012, συγκεντρώνει το εντυπωσιακό 44% κι έτσι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα -εκτός από δική της νίκη- θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Γεννημένη στις 10 Απριλίου 2001 στη Ra'anana του Ισραήλ, η Noa Kirel έδειξε το πάθος της για την ερμηνεία από πολύ νωρίς. Σε ηλικία μόλις 8 ετών, άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα τραγουδιού και χορού και δεν άργησε να τραβήξει την προσοχή των επαγγελματιών του κλάδου. Το 2017, όταν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του δημοφιλούς ισραηλινού ριάλιτι σόου «The Next Star», είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Μετά το «Next Star» κυκλοφόρησε το πρώτο της single, «Drum», σε συνεργασία με τον συμπατριώτη της και ράπερ, Gil Hadad. Το τραγούδι γνώρισε τεράστια επιτυχία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Η φετινή Eurovision αποτελεί, λοιπόν, μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκτοξεύσει την καριέρα της και πέρα από τα σύνορα του Ισραήλ. Είναι υποστηρίκτρια της LGBTQ+ κοινότητας, συμμετέχοντας σε ενέργειες με αφορμή το Pride του Ισραήλ, ενώ δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από πότε που το δικό της remix στον εθνικό ύμνο της χώρας δημιούργησε πολύ θόρυβο γύρω από το όνομά της. Θα καταφέρει, λοιπόν, η Noa Kirel να πάει ψηλά στην Eurovision 2023; Σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Πηγή: skai.gr