Το μουσείο Μαντάμ Τισό «κρύβει» το κέρινο ομοίωμα του Kanye West

Ο 45χρονος ράπερ έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, ενώ στο παρελθόν έχει εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική   

Σειρά στην αποκήρυξη του Κάνιε Γουέστ παίρνει και το Μαντάμ Τισό, που αφαίρεσε το άγαλμα του ράπερ από την κοινή θέα που βρισκόταν στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Λονδίνου. 

Το άγαλμα του ράπερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αποθήκη του μουσείου. Εκπρόσωπος του Μαντάμ Τισό δήλωσε: «Η φιγούρα του Γιε έχει μεταφερθεί από τον εκθεσιακό χώρο στο αρχείο μας. Κάθε προφίλ κερδίζει τη θέση του στο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου και ακούμε τους επισκέπτες μας και το κοινό για το ποιους περιμένουν να δουν στην έκθεση». 

Το κέρινο ομοίωμα του Κάνιε Γουέστ παρουσιάστηκε στο Μαντάμ Τισό το 2015, δίπλα σε αυτό της τότε συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν. Ο Κάνιε Γουέστ λέει αντισημιτικές θεωρίες συνομωσίας εδώ και εβδομάδες στα social media και σε συνεντεύξεις του, έχει φορέσει μπλούζα «White Live Matter», ενώ, έχει υποστηρίξει ότι ο Τζορτζ Φλόιντ πέθανε από χρήση οπιούχων, κάτι για το οποίο η οικογένεια του Φλόιντ αναμένεται να μηνύσει τον Γουέστ. 

Ο 45χρονος έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, ενώ στο παρελθόν έχει εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική. 

Χθες έγινε γνωστό ότι και η εταιρεία λιανικής πώλησης casual ρούχων Gap και η εταιρεία πώλησης αθλητικών υποδημάτων Foot Locker γύρισαν, επίσης, την πλάτη τους στον Κάνιε Γουέστ. Είναι πλέον δεδομένο ότι η δημοτικότητα, αλλά και η «τσέπη» του Κάνιε έχουν υποστεί τεράστια ζημιά μετά τις πρόσφατες αντισημιτικές και ρατσιστικές δηλώσεις του.

Η Gap, η οποία τον Αύγουστο τερμάτισε τη συνεργασία της με τη μάρκα Yeezy, ανέφερε σε σημείωμά της ότι αποσύρει τα προϊόντα YeezyGap από τα καταστήματά της και κλείνει τον ιστότοπό της, που αφορούσε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Τα μέτρα αυτά ακολουθούν την πολύκροτη ρήξη της Adidas με τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος συνεργαζόταν με τον «γίγαντα» αθλητικών ειδών, η οποία «εξαφάνισε» 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια από την περιουσία του και τον έριξε από τη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού «Forbes».

Κιμ και Κάνιε στο μουσείο Μαντάμ Τισό

Πηγή: skai.gr