«Mamma Mia! Here we go again» - Επανεμφάνιση των Abba μετά από 36 χρόνια!

Το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα των ABBA συναντήθηκε και εμφανίστηκε ξανά δημόσια μετά από 36 χρόνια, στην πρεμιέρα της... ψηφιακής συναυλίας ABBA Voyage, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «ABBA  Arena» στο Λονδίνο, και φαίνεται σαν να μην έχει περάσει ούτε μία ημέρα από πάνω τους. Η Κάιλι Μινόγκ και η Κέιτ Μος ήταν και αυτές εκεί! 

Οι θρυλικοί ABBA στάθηκαν στο κόκκινο χαλί για φωτογραφίες και θύμισαν πολλά στους θαυμαστές τους από τη χρυσή εποχή που μεσουρανούσαν στη μουσική σκηνή, όσο ετοιμαζόντουσαν να δουν τη συναυλία με τους… ψηφιακούς εαυτούς τους να κατακλύζουν τη σκηνή.

Ο 77χρονος Μπένι Άντερσον, η 72χρονη Ανιέτα Φέλτσκογκ, η 76χρονη Άνι-Φρίντ Λύνγκσταντ και ο 77χρονος Μπιορν Ουλβίους σταμάτησαν στο κόκκινο χαλί για φωτογραφίες εν μέσω χειροκροτημάτων και επιφωνημάτων από τους θαυμαστές τους που βρέθηκαν εκεί.

Τα ολογράμματα των θρυλικών μελών του συγκροτήματος αποτελούν δουλειά μηνών και θα εμφανίζονται όπως ακριβώς έκαναν το 1979. 

Οι πρωτοπόροι της ποπ μουσικής χωρίστηκαν το 1982, δίνοντας τέλος σε μια μεγάλη καριέρα, που εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision του 1974 με το τραγούδι Waterloo. Φέτος, όμως, επανενώθηκαν για να ηχογραφήσουν το ένατο στούντιο άλμπουμ τους, το Voyage σε μια «μοναδική», όπως δήλωσαν οι Benny και Bjorn, επιστροφή του συγκροτήματος στη δισκογραφία.

Τραγούδια τους όπως τα: «Dancing Queen», «Mamma Mia!», «Gimme, Gimme, Gimme!», «Money, Money, Money», «The Winner Takes It All» έχουν γίνει παγκόσμιες επιτυχίες και παίζονται ακόμη και σήμερα.

Όταν το συγκρότημα έκανε την εμφάνισή του στη μουσική σκηνή αποτελούνταν από δύο παντρεμένα ζευγάρια: την Ανιέτα Φέλτσκογκ και τον Μπιορν Ουλβίους και την Άνι-Φρίντ Λινγκσταντ με τον Μπένι Άντερσον. Όταν το συγκρότημα διαλύθηκε και τα δύο ζευγάρια είχαν πάρει διαζύγιο. Οι χωρισμοί τους ήταν επεισοδιακοί.
 

Πηγή: skai.gr