Love it-Αθηνά Ευμορφιάδη: Η Μυριέλλα μου παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε τον Κατσαούνη

Για την εμπειρία της στο Survivor, τις εντάσεις στο παιχνίδι αλλά και για την κόρη της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν οι γονείς όσο εκείνη βρισκόταν σοτν Άγιο Δομίνικο μίλησε στην εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου, η Αθηνά Ευμορφιάδη.

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που σε διαλύει ψυχολογικά. Σίγουρα δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Πολλές φορές μου έκανε και εντύπωση που ήμουν και τόσο ήρεμη» ανέφερε η  Πρωταθλήτρια Kick Boxing.

Αποκάλυψε ότι όσο βρισκόταν στο παιχνίδι αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και στη συνέχει ενημερώθηκε ότι τόσο οι γονείς της όσο και η κόρη της κόλλησαν κορωνοϊό.

«Οι γονείς μου το πέρασαν και άσχημα, ενώ είχαν τραυματιστεί κιόλας γιατί είχαν πέσει από μία σκάλα. Τώρα όμως είναι όλα καλά», είπε. 

Για τη σχέση με την κόρη της, δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ αυστηρή ως μαμά.

«Ένιωθα και ενοχές όλο αυτό το διάστημα που ήμουν στο παιχνίδι γιατί και εδώ δουλεύω πολύ σκληρά, έχω δική μου σχολή και αναγκάζομαι να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στη σχολή και να προπονώ. Άρχισα λοιπόν να νιώθω ενοχικά γιατί και κόρη μου έχει μεγαλώσει χωρίς μπαμπά, οπότε είχα αναλάβει και το χρέος να είμαι και μαμά και μπαμπάς. Ειδικά μετά την τελευταία συνομιλία με τον σύντροφό μου τον Γιάννη, ένιωσα πολύ περίεργα».

Αναφέρθηκε ακόμα στη σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, λέγοντας ότι όπως της είχε πει η ίδια όντως στην πορεία τον ερωτεύτηκε αλλά μετά είδε πράγματα που δεν της άρεσαν.

Δείτε ακόμα τι είπε για τη σχέση της με την Ευρυδίκη

Πηγή: skai.gr