Κλείσιμο

Survivor: Παρελθόν από τους Μαχητές ο Άγγελος Πουλής - Γιατί αποχώρησε;

Μόλις πέντε (τηλεοπτικές) μέρες κράτησε η παρουσία του Άγγελου Πουλή στο Survivor. Ο παίκτης των Μαχητών, είχε δηλώσει από το επεισόδιο της Δευτέρας ότι δε θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς είχε διαγνωσθεί με ένα πρόβλημα υγείας στο καρδιοαναπνευστικό τα Χριστούγεννα. 

Όπως ανακοίνωσε Γιώργος Λιανός λίγο πριν... σφυρίξει τη σέντρα, ο Άγγελος Πουλής δε θα συνεχίσει στο παιχνίδι επιβίωσης για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα είπε «Πριν περάσουμε στο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ας περάσουμε σε μια ανακοίνωση που αφορά την ομάδα των Μαχητών. Ο Άγγελος Πουλής λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει από την Αθήνα, δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί» 

Υπενθυμίζεται ότι, παρόλο που έμεινε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο ο Standman στο Χόλιγουντ, είχε καταφέρει να τραβήξει τα φώτα πάνω του καθώς είχε αναφερθεί στα κοινά του βιώματα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως όταν ο Giannis ήταν 13 ετών, έκαναν μαζί παρκούρ στα Σεπόλια!

Όπως και να 'χει, ο Άγγελος Πουλής πλέον αποτελεί παρελθόν από το Survivor 5 και το σίγουρο είναι πως θα λείψει αρκετά στον Άρη Σοϊλέδη...

Πηγή: skai.gr