Κλείσιμο

Love Island: Τριγμοί στο σταθερότερο ζευγάρι Χρίστινας & Αλέξανδρου: «Νιώθω ότι δεν θα βγει» - Δείτε βίντεο

Η ρήξη αυτή τη φορά φάνηκε να είναι πραγματικά σοβαρή.

"Φωτιές" έβαλε στα ζευγάρια της βίλας του Love Island το τελευταίο recoupling. Οι παίκτες από εκεί που βρίσκονταν στην ασφάλεια με το ταίρι τους, ξαφνικά βρέθηκαν με άλλα άτομα να κοιμούνται και να πρέπει να περνάνε μαζί χρόνο. Πολλές οι αντιδράσεις, και διαφόρων μορφών!

Προφανώς ο πιο ενοχλημένος από τη νέα συνθήκη ήταν ο Αλέξανδρος Κ. Αρχικά προσπαθούσε να δείχνει δυνατός και η Χριστίνα φαίνονταν να έχει πάρει περισσότερο κατάκαρδα από εκείνον το γεγονός ότι έπρεπε να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο.

Λίγο όμως οι περιορισμοί, λίγο το ραντεβού της Χριστίνας τον έκαναν τελικά να εκραγεί και με τη ζήλια του να στεναχωρήσει για μια ακόμα φορά τη Χριστίνα. 

Η ρήξη αυτή τη φορά φάνηκε να είναι πραγματικά σοβαρή. Η Χριστίνα ανησυχεί για το μέλλον της με τον Αλέξανδρο εκτός παιχνιδιού, καθώς θεωρεί ότι δεν θα τον αντέξει αν συνεχίσει να είναι τόσο ανασφαλής. «Έχω απογοητευθεί και νιώθω ότι δεν θα βγει» είπε, δείχνοντας ότι πραγματικά πιέζεται από τη συμπεριφορά του. 

Τελικώς το ζευγάρι, αφού παραβίασε και τους κανόνες, πήραν αγκαλιά ο ένας τον άλλον και αποκατέστησαν εν μέρει τη σχέση τους.

Ωστόσο το κλίμα δεν είναι ακόμα όπως πριν, και αυτό φάνηκε και από την πεσμένη διάθεση του Αλέξανδρου κατά τη διάρκεια του πάρτι που στήθηκε στη βίλα. 


 

Πηγή: skai.gr