The Flatshare: Το βιβλίο που αγάπησαν όλοι οι millenials έρχεται επιτέλους στη μικρή οθόνη

Η Beth O’Leary περιέγραψε με έναν μοναδικό τρόπο την πραγματικότητα που βιώνουν οι άνθρωποι διανύοντας την δεκαετία των 20 και των 30 χωρίς να ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον

Όταν το 2019 κυκλοφόρησε το βιβλίο της Beth O’Leary με τίτλο The Flatshare χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο είδαν τον εαυτό τους να καθρεφτίζεται στις σελίδες του βιβλίου.

Η Beth O’Leary περιέγραψε με έναν μοναδικό τρόπο την πραγματικότητα που βιώνουν οι άνθρωποι διανύοντας την δεκαετία των 20 και των 30 χωρίς να ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Φέτος, η ιστορία αυτή αναμένεται να μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη.

Το The Flatshare διηγείται την ιστορία της Tiffy και του Leon

H ιστορία του The Flatshare ξεκινά με μία αρκετά παράδοξη συμφωνία. Η Tiffy και ο Leon είναι γύρω στα 25 και με τους μισθούς από τις δουλειές τους δεν μπορούν με τίποτα να μείνουν μόνοι τους στο Λονδίνο. Έτσι αποφασίζουν να μοιραστούν ένα διαμέρισμα με ένα μόνο υπνοδωμάτιο, με την προϋπόθεση πως δεν θα βρεθούν ποτέ, λόγω διαφορετικών ωραρίων. Η επικοινωνία τους βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε κάποια post-it σημειώματα που αφήνουν ο ένας στον άλλον. Πολύ γρήγορα όμως τα πράγματα περιπλέκονται και αρχίζουν να μαθαίνουν ο ένας για τον άλλον πληροφορίες που σίγουρα δεν χωρούν σε ένα μόνο post-it. Αυτό φυσικά τους φέρνει πιο κοντά με αποτέλεσμα εκτός από το ίδιο κρεβάτι να μοιράζονται και πολύ σημαντικά κομμάτια της ζωής τους.

Αν το κλασικό rom-com είχε γεννηθεί τον 21ο αιώνα

Αυτή θα ήταν μία πολύ καλή περιγραφή για να μιλήσει κανείς για την συγκεκριμένη ιστορία. Το The Flatshare καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα αρκετά κωμικό και ρεαλιστικό, με πολλές τρυφερές και συγκινητικές στιγμές στη διάρκειά του. Κάπως έτσι αναμένεται να είναι και η σειρά που θα βασιστεί σε αυτό. Η Jessica Brown Findlay πρόκειται να υποδυθεί την Tiffy, ενώ τον Leon θα υποδυθεί ο Anthony Welsh.

Είτε είσαι φαν των rom-coms, είτε όχι, το The Flatshare είναι σίγουρα μία ιστορία που θα σε κερδίσει είτε επιλέξεις να τη διαβάσεις πρώτα στις σελίδες ενός βιβλίου, είτε αν δεις απευθείας τη σειρά.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2022.

Διαβάστε ακόμη 

11 τρόποι για να διαχειριστείς το άγχος στον χώρο εργασίας σου

Το leather trend που αγαπούν τα κορίτσια της μόδας

Πηγή: Savoirville