Love Island: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ - Κατέβασε το app, ψήφισε, διάλεξε και διαμόρφωσε την πορεία του παιχνιδιού!

Ρίξτε μία ματιά στους όρους που περιλαμβάνει το πιο… love-λεξικό! 

Το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών ξεκίνησε απόψε στις 23:15 στον ΣΚΑΪ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να υποδέχεται τους 10 Islanders στην πολυτελή βίλα του Love Island στην Τενερίφη. Ποιες είναι οι αντιδράσεις των κοριτσιών και των αγοριών που συναντιούνται για πρώτη φορά; 

Στο Love Island, o θεός έρωτας έχει το δικό του app, και του αρέσει να παίζει!  Κατέβασε δωρεάν το Love Island Greece App στο κινητό σου και απόκτησε πρόσβαση σε exclusive υλικό μέσα από τη βίλα, στα βιογραφικά όλων των συμμετεχόντων, στα πιο fun κουίζ αλλά και σε online ψηφοφορίες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι! 

Ποιοι Islanders θα ήθελες να βγουν ραντεβού; Ποιος «πειρασμός» θέλεις να μπει και να ταράξει τα νερά στη βίλα; Ποιο είναι το αγαπημένο σου ζευγάρι; Με τις απαντήσεις σου, επηρεάζεις την εξέλιξη των love stories στη μαγευτική Τενερίφη! Σύντομα, μέσω του app, θα έρθει και η στιγμή που θα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους! Ζήσε το παιχνίδι σαν να είσαι εκεί!

Love Island

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ LOVE ISLAND

 

Στο νησί της αγάπης όλα αποκτούν το δικό τους νόημα. Λέξεις, νοήματα και εκφράσεις μπερδεύονται γλυκά δημιουργώντας μία νέα ορολογία για όσους αναζητούν την αγάπη! Ας ρίξουμε μία ματιά στους όρους που περιλαμβάνει το πιο… love-λεξικό!

Love guard (η): Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια του Love Island, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Islander (ο,η): Είναι ο/η κάτοικος του «Love Island». Κορίτσια και αγόρια που διασκεδάζουν με την ψυχή τους αναζητώντας την αγάπη (πληθ. islanders).

Μήνυμα (το): Κείμενο, ηχητικό, εικόνα ή video που αποστέλλεται σε έναν ή περισσότερους παίκτες και ειδοποιεί για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ένα ξαφνικό ραντεβού ή την άφιξη της Ηλιάνας.  


Πειρασμός (ο): Μπορεί να χαρακτηρίζει είτε αγόρι είτε κορίτσι. Πρόκειται για το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη βίλα και διεγείρει την επιθυμία και τη φαντασία των Islanders. 

Ραντεβού (το) [ακλ.]: Η προσωπική συνάντηση ανάμεσα σε δύο ή και περισσότερους Islanders. 

Απόρριψη (η): Μια δύσκολη στιγμή όπου ένας Islander αρνείται την πρόταση ενός άλλου. 

Single/ ελεύθερος-η (ο, η): Ο/Η Islander που χώρισε από το ζευγάρι του/της. 
 

Love Island

ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ

  • «Έφτασε η στιγμή να γίνετε ζευγάρια»: Έκφραση που δίνει το έναυσμα στους Islanders να κάνουν την επιλογή τους.
  • «Έφτασε η ώρα να δημιουργηθούν νέα ζευγάρια»: Είναι το σήμα για να γίνουν νέες επιλογές ζευγαριών. Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με το ταίρι του και κάποιος άλλος Islander έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του μπορεί να το δηλώσει και να αλλάξει την επιλογή του. Το αν θα γίνει δεκτή είναι άλλο θέμα…
  • «Love Island Game»: Ένα διασκεδαστικό, διαγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα στους Islanders, που ενδέχεται να οδηγεί σε έπαθλο.
  • «Παιχνίδι στη βίλα»: Μία διασκεδαστική δράση μέσα στη βίλα που φέρνει τους Islanders πιο κοντά. 
  • «Η σουίτα του love island»: Ένα πολυτελές δωμάτιο μέσα στη βίλα, απομονωμένο από τα υπόλοιπα στο οποίο ένα ζευγάρι μπορεί να περάσει ιδιωτικές στιγμές. 
  • «Χώρος συνάντησης ή meeting point»: Το σημείο που όλοι οι Islanders συναντιούνται για να συζητήσουν με την παρουσιάστρια την εξέλιξη του παιχνιδιού.


Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15
 

Love Island

 

Πηγή: skai.gr