Λευτέρης Πανταζής: Το «Πρωινό μας» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip - Χαμός από γυναίκες που τον… κυνηγούν (video)

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε, επίσης, για την όμορφη σχέση που έχει με την κόρη του Κόνι Μεταξά, τονίζοντας ότι πίνουν μαζί τον καφέ τους το πρωί

Η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, με τη Φαίη Σκορδά, βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip του Λευτέρη Πανταζή, για το τραγούδι «Αν δεν ήμουν παντρεμένος». Ο αγαπημένος τραγουδιστής μαζί με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής.

«Επιτέλους, παντρεύομαι!», λέει χαριτολογώντας στην κάμερα της εκπομπής ο Λευτέρης Πανταζής. «Αλλά ήρθε ο πειρασμός, μας έκανε άνω-κάτω και φεύγω με τον πειρασμό. Με κυνηγά η νύφη, το σόι της, το σόι μου». 

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε, επίσης, για την όμορφη σχέση που έχει με την κόρη του Κόνι Μεταξά, τονίζοντας ότι πίνουν μαζί τον καφέ τους το πρωί, γιατί «του έλειπε και τώρα της έχει δώσει όλη την αγάπη του και την αγκαλιά του». 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία συμμετέχει στο videoclip, αν και ερωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, ήταν ιδιαίτερα φειδωλή, λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλάω άλλο για την προσωπική μου ζωή, γιατί προτιμώ να ασχολούνται με τη δουλειά μου. Είμαι καλά και αυτό αρκεί». Στο ερώτημα για το αν θα βαπτίσει το παιδί της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια απάντησε καταφατικά. «Κάνω babysitting στο μωρό της Ιωάννας και του Δημήτρη, γιατί τους αγαπώ πολύ και είμαστε οικογένεια». 

Όσο για το αν θα κάνει κάτι στην τηλεόραση ή αν τις έχουν γίνει προτάσεις, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε: «Ξεκινήσαμε να κάνουμε γυρίσματα για μια πολύ ωραία εκπομπή, αλλά θεώρησα ότι άρχισαν να με αδικούν και τους πήρα τα τρία επεισόδια που είχαμε γυρίσει. Πλήρωσα τα γυρίσματα και απαγόρευσα να παιχτούν στην τηλεόραση. Θα ήμουν παρουσιάστρια της εκπομπής. Το κόνσεπτ είχε να κάνει με ιστορίες ανθρώπων, που έχουν υιοθετήσει ζώα», πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στο videoclip του αγαπημένου του φίλου, Λευτέρη Πανταζή, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Αμβρόσιο! 

«Ο Mr Αμβρόσιος έχει έναν ιδιαίτερα καυστικό λόγο, που λειτουργεί εις βάρος του, γι’ αυτό και αντέδρασα με όσα είπε. Δεν μετανιώνω για όσα είπα», πρόσθεσε ο ηθοποιός. 

Πηγή: skai.gr