Στον «Pepper 96,6», ο Θοδωρής Βαμβακάρης, ο Τάκης Γιαννούτσος και η Αφροδίτη Σημίτη

Έρχονται για να μας φτιάξουν τη μέρα - Πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Απριλίου

Το πρόγραμμα του Pepper 96,6 εμπλουτίζεται με την άφιξη τριών αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών που έρχονται με δύο νέες εκπομπές για να μας φτιάχνουν τη μέρα! 

Από τη Δευτέρα 3 Απριλίου, ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος, το πιο επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο της πρωινής ζώνης θα βρίσκεται στον Pepper 96,6 καθημερινά από τις 07.00 έως τις 10.00.

Τη σκυτάλη παίρνει, η Αφροδίτη Σημίτη, η πιο ζεστή κι αναγνωρίσιμη φωνή του ελληνικού ραδιοφώνου, κάθε πρωί από τις 10.00-12.00.

pepper

Λίγο πριν βγουν στον αέρα του Pepper 96,6 οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μοιράζονται με εμάς την ιστορία αλλά και τις σκέψεις τους!
 
Θοδωρής Βαμβακάρης

«Η μουσική άρχισε να με γοητεύει από την τελευταία τάξη του Δημοτικού όταν ένας φίλος μου έψαχνε για χαρτζιλίκι για να πάρει ποδήλατο και μου πούλησε το Dark Side of the Moon. Λίγο αργότερα ήρθε η αγάπη για τις μουσικές εκπομπές στο ραδιόφωνο. Ήταν τόσο επιδραστική η επιρροή τους στη ζωή μου, που παρά το ότι σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός, η πρώτη μου δουλειά ήταν μια μουσική εκπομπή στο ραδιόφωνο. Τα κτίρια και οι κατασκευές έμειναν μόνο ως τρόπος σκέψης και οργάνωσης στη δημοσιογραφία που είναι πλέον το επάγγελμα μου. Και παρόλο που πέρασα από όλες τις θέσεις σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, sites και εταιρείες επικονωνίας, αυτό που μένει για πάντα σταθερό είναι η μουσική και η πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο με τον Τάκη».
 
Τάκης Γιαννούτσος 
«Στα 11 αγοράζω τον πρώτο μου δίσκο (Clash). Στα 13 την πρώτη μου drums. Στα 18 λιώνω σε ένα καράβι του πολεμικού ναυτικού και στα 20 ανακαλύπτω το ραδιόφωνο (κανάλι 15). Στα 22 με ανακάλυψε και η τηλεόραση («τοκ τοκ» και «Βravo» στο Μega). Στη συνέχεια ακολουθούν πολλές παρουσιάσεις εκπομπών και ακόμα πιο πολλές αρχισυνταξίες. Στα 31 συναντιόμαστε με τον Θοδωρή στον klik fm. Τα υπόλοιπα ας τα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος».
 
Αφροδίτη Σημίτη
«Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία!
Ανυπομονώ να βρεθώ στον αέρα του Pepper 96,6 και να ξεκινήσουμε να μοιραζόμαστε και πάλι κάθε μέρα (μαζί με τον δεύτερο καφέ), τραγούδια, μουσικές, εικόνες, ιστορίες, σκέψεις, συναισθήματα, διαδρομές, χαμόγελα και ό,τι άλλο μας συνδέει όλα αυτά τα χρόνια με τους ακροατές.
Το ότι από το παράθυρο στο στούντιο του Pepper βλέπεις τη θάλασσα, είναι σαν προσωπική ευχή που πραγματοποιήθηκε».

Πηγή: skai.gr