Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο «Love It»: «Ο Σπύρος σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μία ώρα παραπάνω στο παιχνίδι»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο «Love It»: «Ο Σπύρος σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μία ώρα παραπάνω στο παιχνίδι»

Εκτός Survivor βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αποχώρησε, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό.

Το πρωί της Παρασκευής, 27 Μαΐου 2022, στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του make up artist, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ τοποθετήθηκε εκ νέου για όσα είχε πει για τη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.
 

«Είμαι ένα τύπος αρκετά έντονος. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, μπήκα με χαρά και ενθουσιασμό. Όταν είδα, από τη δεύτερη μέρα κιόλας, μία επιθετικότητα προς το μέρος μου, αντιδρούσα. Αν μου μιλούσαν με ευγενικό τρόπο θα τα έκανα όλα. Η συμπεριφορά μου τους έκανε να εναντιωθούν απέναντί μου. Είμαι άνθρωπος της στιγμής. Αν, όταν μου έκαναν κάτι, μετά ερχόντουσαν και μου ζητούσαν συγγνώμη, το ξεχνούσα και μετά τους αγκάλιαζα. Σαφώς, έχω κάνει λάθη, αλλά πιστεύω ότι τα λάθη τα ξεκίνησαν εκείνοι. Το λάθος μου είναι ότι εξέφραζα τα συναισθήματά μου έντονα, αλλά ήθελα να είμαι ο εαυτός μου όσο και αν τους ενοχλεί», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Αναφορικά με την κόντρα του με τον Σπύρο Μαρτικά, ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε: «Ο Σπύρος σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μία ώρα παραπάνω στο παιχνίδι. Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα. Βασίστηκε πάρα πολύ στο ψεύτικο love story που έχει στήσει, με πολύ καλή στρατηγική με την Βρισηίδα, όπου ήξερε ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει. Νομίζω ήμουν ο πιο εύκολος στόχος για να με πετάξει από το παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Είχα δηλώσει ότι αυτό το φλερτ θα κρατήσει μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, μετά θα εξατμιστεί. Αυτό το love story το έχτισαν μεταξύ τους, γιατί ο Μαρτίκας είχε καταλάβει ότι θα έφευγε και η Βρισηίδα είχε γίνει αδιάφορη. Ήρθαν κοντά και δημιούργησαν όλο αυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά για εμάς εκεί ήταν πολύ αστείο». 

Όσον αφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει για το ειδύλλιο μεταξύ της Σοφιάννας Αβραμάκη και του Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε: «Ό,τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται, δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Δεν νομίζω ότι προσέβαλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν ότι υπήρχε τρολάρισμα, αλλά έλεγα πράγματα τα οποία έβλεπα».

Πηγή: skai.gr