«Κάτι Ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι θα δείτε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Πέντε νέοι παίκτες διεκδικούν 2.500 ευρώ στη νέα συναρπαστική εβδομάδα του “Κάτι Ξαναψήνεται”. Η Μαριάννα, η Εύα, η Άννυ, ο Βασίλης και η Κική ανοίγουν το σπίτι και μερικοί ακόμα και την… καρδιά τους, προκειμένου να βγουν νικητές.

Στην εκκίνηση του μαγειρικού διαγωνισμού για αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται η Μαριάννα. Ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο μενού με γεύσεις από τα βάθη της Ασίας. Το άγχος την κυριεύει και δεν πηγαίνουν όλα κατ’ ευχή, παρόλα αυτά οι καλεσμένοι της μένουν ικανοποιημένοι. Ο Βασίλης όμως, εντοπίζει διαρκώς αστοχίες σε όλα τα πιάτα και δείχνει έντονα την απογοήτευσή του.

Την Τρίτη 17 Μαΐου, είναι η σειρά της Εύας να υποδεχτεί την Κωνσταντίνα στο σπίτι της. Είναι αυθόρμητη, με αρκετή δόση τρέλας και ετοιμάζει ένα όμορφο μενού. Οι καλεσμένοι της καταφθάνουν και ο Βασίλης εκφράζει ανοιχτά τη συμπάθειά του για την οικοδέσποινα. Τα πιάτα διχάζουν την παρέα, αλλά ο Βασίλης έχει πάρει μια σημαντική απόφαση που θα τους ξαφνιάσει όλους. 

Την Τετάρτη 18 Μαΐου, η Βραζιλιάνα της παρέας, η Άννυ, βάζει τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της. Προσέχει την κάθε λεπτομέρεια και είναι αρκετά σχολαστική στις κινήσεις της στην κουζίνα. Η παρέα δείχνει στην αρχή να ενθουσιάζεται με το μενού, αλλά όσο περνά η ώρα το κλίμα αλλάζει δραματικά. 

Την Πέμπτη 19 Μαΐου τα ηνία στην κουζίνα παίρνει ο Βασίλης. Λατρεύει την παράδοση και αυτό αποδεικνύεται στο μενού που ετοιμάζει. Οι καλεσμένες του εντυπωσιάζονται από την προσπάθεια κι εκείνος δείχνει μια ξεκάθαρη συμπάθεια στην Εύα. 

Η τελευταία μέρα της μαγειρικής εβδομάδας βρίσκει την Κική να αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας. Είναι προσηλωμένη στο στόχο της, αλλά το άγχος την περιορίζει. Το δείπνο σερβίρεται, αλλά μαζί με τα πιάτα βγαίνουν και τα… “μαχαίρια”. H Μαριάννα δεν βρίσκει τίποτα θετικό στο μενού, κάτι που εκνευρίζει φανερά την Κική. Η ένταση είναι πλέον προφανής στο τραπέζι. 

Ποιος θα τα καταφέρει αυτήν την εβδομάδα στο Κάτι Ξαναψήνεται; Ποιος θα φύγει με 2.500 ευρώ;


“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”
Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, στον ΣΚΑΪ
 

Instagram / Facebook /Twitter

Πηγή: skai.gr