Καρολίνα στο «Πρωινό μας»: Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερίου – Μας είπε ότι είναι ελεύθερος

Η Καρολίνα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τη σόκαραν, ενώ υπάρχουν και μηνύματα μίσους σε δημόσια… θέα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ, ήταν η παίκτρια του «Survivor All Star», Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Αν και η Καρολίνα αποχώρησε από το παιχνίδι, η ίδια σχολίασε όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μίλησε και για όλα όσα έχουν ακουστεί για τη «σχέση» της με τον Μπο, αλλά και τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. 

«Ο Μάριος έχει μπει στο παιχνίδι για ένα σκοπό και τον περιμένω να επιστρέψει», ανέφερε η Καρολίνα.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου και για το πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος με όσα έχουν ακουστεί, η Καρολίνα είπε ότι ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί και έχει δείξει τον χαρακτήρα του. 

«Αν υπήρχε μια παράλληλη σχέση ο Μάριος δεν θα το έκρυβε. Δεν με αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μας είπε στο παιχνίδι ότι είναι ελεύθερος. Το είπε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τέτοια έκταση το συγκεκριμένο θέμα». 

Επίσης, δήλωσε ότι δεν της άρεσε το γεγονός ότι ο Μπο έκανε repost stories, τα οποία την κατηγορούσαν. «Ήταν φάουλ», υπογράμμισε.

Στο ερώτημα για τον αν η ίδια μετανιώνει για κάτι, αναφορικά με τα όσα έχουν συμβεί μέσα στο παιχνίδι, η Καρολίνα ήταν ξεκάθαρη: «Όχι, δεν μετανιώνω για κάτι. Όλα έγιναν με καλή πρόθεση. Το γεγονός ότι πληγώνονται κάποιοι άνθρωποι είναι μέσα στη ζωή. Το συναίσθημα ήταν πολύ δυνατό. Μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθει ο Μάριος», πρόσθεσε η ίδια. 

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τη σόκαραν, ενώ υπάρχουν και μηνύματα μίσους σε δημόσια… θέα. 

Πηγή: skai.gr