Jodie Whitaker: Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Doctor Who» θα είναι αφηγήτρια σε ταινία κινουμένων σχεδίων

Η ταινία βασίζεται στο παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο που έγραψε η Τζούλια Ντόναλντσον και εικονογραφήθηκε από τον Άξελ Σέφερ

Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Doctor Who», Τζόντι Γουίτακερ, αναλαμβάνει τον ρόλο της αφηγήτριας στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Tabby McTat», η οποία θα μεταδοθεί τα Χριστούγεννα στο BBC.

Η ταινία βασίζεται στο παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο που έγραψε η Τζούλια Ντόναλντσον και εικονογραφήθηκε από τον Άξελ Σέφερ. Μαζί με την Γουίτακερ στην ταινία συμμετέχουν ο Ρομπ Μπράιντον ως Φρεντ και ο Σοπέ Ντιρίσου ως Τάμπι ΜακΤατ.

Στην ταινία κινουμένων σχεδίων ο πλανόδιος μουσικός Φρεντ και ο γάτος του Τάμπι να απολαμβάνουν τη ζωή τους τραγουδώντας στο κοινό στους δρόμους του Λονδίνου προτού ξεσπάσει τραγωδία.

Στην ιστορία ο Φρεντ σπάει το πόδι του ενώ κυνηγάει έναν κλέφτη και ο γάτος του μένει μόνος του.

«Μου άρεσε να παίζω μουσική στον δρόμο με τον σύζυγό μου, Μάλκολμ, όταν ζούσαμε στο Μπρίστολ, αλλά και στο Παρίσι», είπε η Τζούλια Ντόναλντσον. «Επίσης, και οι δύο αγαπάμε τις γάτες - στην πραγματικότητα, μόλις αποκτήσαμε δύο νέα γατάκια που ονομάζονται Ταμπίθα και ΜακΤατ», εξήγησε.

«Έτσι αυτή η ιστορία είναι πολύ αγαπημένη και συνδυάζει δύο από τα πάθη μου: το τραγούδι και τις γάτες», πρόσθεσε η Αγγλίδα συγγραφέας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ