Κλείσιμο

Jermane Prime: Μας ταξιδεύει με εικόνες στο σύμπαν του hip-hop μέσω ενός βιβλίου

Το βιβλίο εστιάζει στην αποτύπωση διαφορετικών πολιτισμών σε όλο τον κόσμο και επίσης αγγίζει την αρχιτεκτονική, τον τρόπο ζωής, την τέχνη και πολλά άλλα

O Jermane Prime, ο ιθύνων νους πίσω από το ραπ γκρουπ του Τορόντο Prime Boys οδηγεί τους θαυμαστές σε ένα ταξίδι μέσω εικόνων στο σύμπαν του hip-hop με το φωτογραφικό του βιβλίο «Link in Bio».
   
Στο 365 σελίδων άλμπουμ Jermane Prime παρουσιάζει φωτογραφίες από το smartphone του χωρίς καμία επεξεργασία, εμβληματικών σταρ του μουσικού είδους, του Drake, Murda Beatz, Trippie Redd και άλλων.

«Όλες οι εικόνες είναι χωρίς επεξεργασία εικόνες, όπως η ζωή, δεν μπορείτε απλώς να επεξεργαστείτε τη ζωή σαν να είναι μια φωτογραφία, και αν μπορείτε, είναι αυτή η ζωή που θέλετε πραγματικά να ζήσετε;» αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.
   
«Αυτό το βιβλίο σημαίνει πολλά για μένα. Είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο, είναι βασικά το χειρόγραφο της ζωής μου. Πάντα έλεγα ότι αν ο Θεός μου αφαιρέσει τη ζωή, τουλάχιστον μπορώ να πω ότι έφτιαξα ένα βιβλίο και είναι ένα έργο τέχνης που έδωσα στον κόσμο και μπορεί να ζήσει για πάντα», τόνισε ο Prime στο ET.

Η φωτογραφία του Καναδού ράπερ Drake είναι από το OVO Fest του 2018, ενώ του Murda Beatz μαζί με τον Hotboii από επίσκεψή τους σε κουρείο στο Μαϊάμι το 2020.
   
Το βιβλίο εστιάζει στην αποτύπωση διαφορετικών πολιτισμών σε όλο τον κόσμο και επίσης αγγίζει την αρχιτεκτονική, τον τρόπο ζωής, την τέχνη και πολλά άλλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: βιβλίο