Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί οι νταντάδες της δεν αντέχουν πάνω από μια βδομάδα

Τί τις ανάγκαζε να κάνουν;  

Η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez, όπως είναι γνωστό έχει δύο δίδυμα παιδιά από τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, την Em και τον Max, οι οποίοι σήμερα είναι 14 χρονών. Διάφορες πηγές αποκαλύπτουν ότι η JLo δεν κατάφερνε να βρει νταντά για τα παιδιά της, καθώς ζητούσε πάρα πολλά από τις γυναίκες που θα τα φρόντιζαν.

Οι υπερβολικές ώρες και το ότι προσλάμβανε, παρά την οικονομική της άνεση, μία γυναίκα και για τα δύο παιδιά, ήταν κάποιοι από τους λόγους που έφευγαν οι παραπάνω νταντάδες που προσλάμβανε η τραγουδίστρια για να προσέχει τα παιδιά της.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πώς είναι να είσαι μητέρα μέχρι να γίνεις. Συνήθιζα να δίνω συμβουλές στους φίλους μου, που έχουν παιδιά, όλη την ώρα και με κοιτούσαν περίεργα. Και όταν απέκτησα παιδιά, τους ζήτησα κυριολεκτικά συγγνώμη», ανέφερε σε παλιά συνέντευξη της η Jennifer Lopez.

«Κανονικά, οι άνθρωποι που βγάζουν μεγάλα χρηματικά ποσά και έχουν πολλές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, προσλαμβάνουν μια νταντά για κάθε παιδί, ειδικά για νεογέννητα. Αλλά είναι σαν να περίμενε η Jennifer μια νταντά, όχι μόνο να φροντίζει και τα δύο δίδυμα, αλλά και να δουλεύει 16 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα», είπε στο National Enquirer άτομο από το περιβάλλον της Jennifer.

Πηγή: Must