Jamie Lee Curtis-Arnold Schwarzenegger: Η συνάντησή τους 30 χρόνια μετά το «True Lies»

Οι ηθοποιοί συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση 

Το 1994 η Τζέιμι Λι Κέρτις και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κατέπληξαν το Χόλιγουντ με την ταινία «Αληθινά ψέματα», που είχε σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Κάμερον. Πριν λίγες μέρες, συναντήθηκαν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση - σχεδόν 30 χρόνια μετά την ταινία - και για να γιορτάσει το γεγονός η Κέρτις μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο Instagram.

Οι Jamie Lee Curtis και Arnold Schwarzenegger

Οι ηθοποιοί έκαναν παρέα, σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρηματικών ποσών για τη μη κερδοσκοποπική οργάνωση After-School All-Stars η οποία βοηθά παιδιά οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα. Η Κέρτις ντύθηκε ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης που είχε να κάνει με τις 'Αλπεις· στις φωτογραφίες εμφανίζεται με γερμανικό φόρεμα dirndl και με στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά. «Ya, τ' όνομά μου είναι Ίνγκεμποργκ, είμαι απ' τη Στουτγκάρδη» έγραψε. Από κοντά, ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία, φορώντας κάλτσες μέχρι το γόνατο και μαύρο t-shirt. «Μ' ΑΡΕΣΕΙ ο τρόπος που οι φίλοι μου βάζουν τη στολή τους κι εμφανίζονται για σκοπούς που δονούν τις ψυχές και τις καρδιές τους. @schwarzenegger LOVES @afterschoolallstars and I LOVE ARNOLD! THE GOAT!», έγραψε. 

Οι Jamie Lee Curtis και Arnold Schwarzenegger

Κέρτις και Σβαρτσενέγκερ πόζαραν επίσης μαζί με τον σεφ Hans Rockenwagner. Στην προηγούμενη δημόσια συνάντησή τους, πέρυσι τον Οκτώβριο, ο Σβαρτσενέγκερ απότισε φόρο τιμής στην Κέρτις αποκαλώντας την «την πιο καταπληκτική ηθοποιό» και αναθυμήθηκε την περίοδο που ήταν μαζί στην ταινία ''Αληθινά ψέματα''».

Η ταινία κέρδισε Oscar for Best Visual Effects και για αυτήν η Κέρτις τιμήθηκε με ένα Best Actress Golden Globe Award. Ρίχνοντας πίσω τη ματιά της, η Κέρτις μοιράστηκε ότι θα ήθελε να εμφανιστεί ακόμη μια φορά σε ταινία μαζί με τον Σβαρτσενέγκερ. «Μ' έκανε να θέλω να κάνω άλλη μία μαζί του. Τον πλησίασα κι ήταν κάτι σαν "Φίλε, γιατί δεν κάνουμε άλλη μια ταινία; Θα τηλεφωνήσω σήμερα (στον Τζέιμς Κάμερον)"», είπε. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ