«I'm a Celebrity»: Παίκτρια στρατηγικής η Vodos - Συγκίνηση Ξιαρχό

Ένα διαφορετικό παρεάκι είναι εκείνο του Τάσου Ξιαρχό με τη Στέλλα Γεωργιάδου. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μοιραστεί σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή τους

Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά επεισόδια για να δούμε τις πρώτες κινήσεις στρατηγικής. Η Emilia Vodos κατάφερε να επικρατήσει έναντι των αντιπάλων της στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης, και αυτή τη φορά είχε το προνόμιο να διαλέξει τον αρχηγό των αντιπάλων. Όμως τα κριτήρια της δεν ήταν καθόλου ανιδιοτελή. Έψαξε για κάποιον που θα τη βοηθούσε να προστατεύσει του φίλους της, Αγγελική και Τάσο. Τη βοήθεια αυτή τη βρήκε στο πρόσωπο της Μ. Καλάβρια

Μεγάλη μάχη έδωσε η νέα Πράσινη αρχηγός για να καταφέρει η ομάδα της να διατηρήσει το κατάλυμά της. Όμως οι Κίτρινοι ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη.

Ανεξαρτήτως ομάδων και καταλυμάτων, οι Celebrities έχουν κάνει τις επιλογές τους και έχουν δημιουργήσει τις παρέες του. Πάνος Καλλίδης και Μπο, με κοινή βάση την αγάπη τους για τη μουσική, βρήκαν έναν μοναδικό τρόπο να επικοινωνούν και να περνούν καλά.

Ένα διαφορετικό παρεάκι είναι εκείνο του Τάσου Ξιαρχό με τη Στέλλα Γεωργιάδου. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μοιραστεί σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή τους, με τον χορευτή να μιλά γι' αυτές στην κάμερα και να ξεσπά σε κλάματα.

Πηγή: skai.gr