Jack White: Τα «χώνει» στους διάσημους για τον Ντόναλντ Τραμπ – «Είναι ένας απεχθής φασίστας, ρατσιστής και απατεώνας»

«Αυτός είσαι εσύ Τζο Ρόγκαν, εσύ Μελ Γκίμπσον, εσύ Μαρκ Γουόλμπεργκ, εσύ Γκάι Φιέρι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής

Ο Τζακ Γουάιτ επέκρινε πολλούς διάσημους για τις επαφές τους με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον κεντρικό αγώνα του πρωταθλήματος Μικτών Πολεμικών Τεχνών, UFC 290.

«Όποιος "κανονικοποιεί" ή συμπεριφέρεται σε αυτόν τον απεχθή φασίστα, ρατσιστή, απατεώνα Τραμπ με οποιοδήποτε επίπεδο σεβασμού είναι επίσης απεχθής κατά τη γνώμη μου», έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός, περισσότερο γνωστός ως τραγουδιστής και κιθαρίστας του ντουέτου The White Stripes.

«Αυτός είσαι εσύ Τζο Ρόγκαν, εσύ Μελ Γκίμπσον, εσύ Μαρκ Γουόλμπεργκ, εσύ Γκάι Φιέρι. Αυτή είναι μια δήλωση από εμένα, όχι μια συζήτηση/συνομιλία», πρόσθεσε ο Τζακ Γουάιτ και δημοσίευσε οπτικό αποδεικτικό υλικό.

Οι δεσμοί του ηθοποιού, τραγουδιστή Μαρκ Γουόλμπεργκ με τον παραπεφθέντα στη δικαιοσύνη πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ χρονολογούνται πάνω από μια δεκαετία, όταν οι δυο τους συμμετείχαν σε τουρνουά γκολφ με διάσημους.

«Έμοιαζε πολύ με τον Ντόναλντ Τραμπ, μιλούσε για τα επιχειρηματικά του ενδιαφέροντα, τα ακίνητα, τέτοια πράγματα» είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του το 2016 στην βρετανική Guardian. «Αλλά δεν ήταν ποτέ κακός ή αγενής. Δεν νομίζω ότι μου έκανε πολλές προσωπικές ερωτήσεις ή για το τι κάνω», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ