Κλείσιμο

Ποιος θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος...στις ΗΠΑ: «Ζαλίζει» η λοταρία Mega Millions- Πάνω από 1,5 εκ. σε έναν υπερτυχερό

Oι πιθανότητες να κερδίσεις κανέις στο Mega Millions είναι μία ανά 302,5 εκατομμύρια.

Ενα δισεκατομμύριο 550 εκατομμυρια δολάρια μοιράζει απόψε στις Ηνωμένες Πολιτείες η λοταρία του Mega Millions, και επικρατεί παροξυσμός καθώς είναι το μεγαλύτερο ποσο που διανέμεται στην ιστορία του θεσμού. 

Το ερώτημα στις Ηνωμένες Πολιτείες απόψε, είναι ένα: ποιος θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος;

Μιλάμε για 1, 55 δισεκατομμύρια δολάρια... Ένα τζακ ποτ που προκαλεί ίλιγγο, θα κληρωθεί σε λίγες ώρες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

H αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την επόμενη ευκαιρία να κερδίσει κανείς το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του Mega Millions. 

Ένας Αμερικανός μπορεί να καταφέρει να βρεί τους 6 τυχερούς αριθμούς που θα τον κάνουν δισεκατομμυριούχο και η αγωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες, χτυπά κόκκινο... 

Oι πιθανότητες να κερδίσεις κανέις στο Mega Millions είναι μία ανά 302,5 εκατομμύρια. Μα δεν μπορείτε να κερδίσετε, εάν δεν παίξετε και σίγουρα έχει πλάκα να ονειρεύεστε!

Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει καταφέρει να πετύχει τους νικηφόρους αριθμούς, ενώ από τις 18 Απριλίου έχουν γίνει 31 κληρώσεις και το έπαθλο ολοένα και να αυξάνει... 

Ο νικητής θα είναι ένας και εάν επιλέξει πληρωμή εφάπαξ θα λάβει 757,2 εκατ. δολάρια, ενώ μπορεί να επιλέξει πληρωμή που εκτείνεται στα επόμενα 30 χρόνια για ολόκληρο το ποσό.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΗΠΑ