Η πρωταγωνίστρια του «American Beauty» εξομολογήθηκε ότι συμμετείχε σε «τρίο» παρά τη θέλησή της

O πρώην της την έβαζε να προσλαμβάνει γυναίκες για «τρίο» και αργότερα μίλησε με μία από τις γυναίκες 

Η Μίνα Σουβάρι λέει ότι χειραγωγήθηκε για να κάνει σεξ όταν είχε εμπλακεί σε μια προηγούμενη τοξική σχέση, σύμφωνα με το «People». Η 43χρονη ηθοποιός του «American Beauty» μίλησε για την επιβίωσή της από τη σεξουαλική κακοποίηση και τον εθισμό στα ναρκωτικά στο νέο της βιβλίο. 

Τώρα, η ηθοποιός, η οποία έχει αποκτήσει ένα αγοράκι με τον σύζυγό της Michael Hope, προβληματίζεται για το πώς μια κακοποιητική σχέση διαστρέβλωσε την οπτική της για το σεξ καθώς και για το πώς συνειδητοποίησε ότι δεν την αγαπούσαν, όπως έγραψε στο βιβλίο.

Η Μίνα Σουβάρι δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «Guardian» ότι ο πρώην της την έβαζε να προσλαμβάνει γυναίκες για «τρίο» και αργότερα μίλησε με μία από τις συγκεκριμένες γυναίκες: «Της είπα: ‘’Θέλω να ξέρεις ότι ποτέ δεν ήθελα να κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα’’. Εκείνη εξεπλάγην. Μου άνοιξε τα μάτια, πώς με χειραγωγούσαν και δεν είχα ιδέα. Οι συνθήκες είχαν δημιουργηθεί για μένα και όλη αυτή η ιστορία με είχε καταπιεί», αποκάλυψε η ηθοποιός. 

Η Μίνα Σουβάρι

Και συνέχισε: «Δεν μου δόθηκε η επιλογή ή η άδεια να το κάνω και αυτό ήταν τόσο καταστροφικό για μένα», είπε για το «τρίο». «Είναι ένα πολύ μπερδεμένο πράγμα όταν βιώνεις σεξουαλική κακοποίηση, επειδή ένα μέρος της είναι ... σαν ικανοποίηση. Αλλά το άλλο μέρος είναι ο απόλυτος εφιάλτης, οπότε είσαι μπερδεμένος, δεν ξέρεις τι είναι σωστό».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι βρίσκει παρηγοριά στην υποκριτική. Σήμερα, η Σουβάρι βοηθάει νέους στην Καλιφόρνια και μοιράζεται την ιστορία της «με την ελπίδα να λάμπει πάντα το φως και να εμπνέει», όπως λέει. 

«Αυτό είναι που έμαθα για τον εαυτό μου. Και για πρώτη φορά, δίνω στον εαυτό μου την άδεια και βρίσκω τη φωνή που θα ήθελα να είχα», προσθέτει η ίδια. 

Πηγή: skai.gr