Η παρέα του «Outer Banks» επιστρέφει και επίσημα για τρίτη σεζόν

Θα ήταν αδιανόητο να μην ξαναδούμε στην οθόνη τις περιπέτειες της παρέας του «Outer Banks»

H δεύτερη σεζόν μάς άφησε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και όλοι ήθελαν να μάθουν τι θα απογίνουν από εδώ και πέρα ο John B και οι φίλοι του. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, στο μεγάλο event TUDUM του Netflix ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, το trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς που μας προσφέρει μία μικρή γεύση για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Στην τρίτη σεζόν του «Outer Banks» η παρεά δημιουργεί τον δικό της παράδεισο στη γη

Όλοι μαζί έχουν βρει κάποιο άγνωστο νησί στον ωκεανό και αποφασίζουν να το ονομάσουν Poguelandia. Ο καιρός εκεί είναι ηλιόλουστος, η παραλία τεράστια και τα νερά καταγάλανα. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα κρατήσουν αυτές οι στιγμές ξεγνοιασιάς για όλη την αγαπημένη παρέα. Πολύ γρήγορα φαίνεται πως θα πρέπει να αναμετρηθούν για άλλη μία φορά με τους “κακούς” της υπόθεσης, να γλυτώσουν από επιθέσεις και κυνηγητά, αλλά κυρίως να παραμείνουν ενωμένοι για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Όλα δείχνουν πως το κυνήγι του θησαυρού συνεχίζεται ακόμη και πως τόσο ο μπαμπάς της Sarah όσο και ο μπαμπάς του John B που νομίζαμε ότι είναι πια νεκροί, τελικά ζουν. Και τα δύο παιδιά, μαζί με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζονται περισσότερο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να φτάσουν όλο και πιο κοντά σε αυτόν θησαυρό.

To μόνο σίγουρο είναι ότι η παρέα θα παραμείνει ενωμένη

Η φιλία των παιδιών έχει δοκιμαστεί πολλές φορές μέχρι τώρα, επομένως από εδώ και στο εξής τίποτα δεν πρόκειται να διαταράξει την αφοσίωση που έχουν ο ένας για τον άλλον. Φυσικά όμως θα βρεθούν στο δρόμο τους άνθρωποι που θα θέλουν για άλλη μία φορά να τους απομακρύνουν και να τους χωρίσουν. Αυτοί όμως είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν ο ένας τον άλλον με κάθε κόστος.

Η τρίτη σεζόν του «Outer Banks» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Πηγή: Savoir Ville