Κλείσιμο

Έρχεται στον ΣΚΑΪ: Η Μελία Κράιλινγκ θα υποδυθεί τη Μάρμω της θρυλικής σειράς «Πανθέοι»

Τη σειρά θα τη δούμε την επόμενη σεζόν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ

Η Μελία Κράιλινγκ, η οποία είναι κόρη της Κάτιας Δημοπούλου (έχει ηγηθεί σπουδαίων τίτλων στον περιοδικό τύπο», θα υποδυθεί τη Μάρμω στη θρυλική σειρά «Πανθέοι», στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας»

Τη σειρά θα τη δούμε την επόμενη σεζόν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, η οποία ανεβάζει τον πήχη και δημιουργεί προσδοκίες στον χώρο της μυθοπλασίας. 

Όσον αφορά στην ηθοποιό που θα υποδυθεί τη Μάρμω, τη Μελία Κράιλινγκ, έχει ήδη σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως τη συμμετοχή της (Sofia Sideris) στο σήριαλ «Emily in Paris», ενώ έχει κάνει πέρασμα και από τον κινηματογράφο με γνωστούς και διάσημους Χολιγουντιανούς ηθοποιούς («Οι Φύλακες του Γαλαξία», στη σειρά «The Borgias»). Η μεγάλη της αγάπη ήταν ο χορός, αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική, με σπουδές και στους δύο χώρους. 

Η «φυγή» της στην Αμερική μόνο τυχαία δεν ήταν… Η Μελία Κράιλινγκ βρέθηκε εκεί κάποια στιγμή γιατί επιθυμούσε να ζήσει για λίγο με τον πατέρα της, αλλά, δυστυχώς, δεν πρόλαβε καθώς τον έχασε πριν από λίγα χρόνια. 

Επόμενος σταθμός της ήταν το Λος Άντζελες και καταλυτικό ρόλο σε αυτή την απόφασή της έπαιξε ο δεύτερος μπαμπάς της, ο οποίος της είπε να ανοίξει τα φτερά της χωρίς να φοβάται. «Μου έδωσε την κλοτσιά που χρειαζόμουν. Να αφήσω τη σιγουριά που είχα στο Λονδίνο και να αρχίσω μια καινούρια εξερεύνηση», είχε δηλώσει η ίδια. 

Η Μελία Κράιλινγκ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο της στο «Room to Forget» το 2011. Στον γερμανόφωνο κόσμο έγινε γνωστή για τον ρόλο της στο ιστορικό δράμα «The Borgias» με τον Τζέρεμι Άϊρονς. Τον Δεκέμβριο του 2012 εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για τη Rosamunde Pilcher και επανέλαβε τον χαρακτήρα της στο «The Other Wife». 

Πηγή: skai.gr