Η Florence Pugh έγραψε και ηχογράφησε τη μουσική για τo «A Good Person»

Το «A Good Person» φανερώνει ένα ακόμη ταλέντο της Miss Flo: τη φωνή της 

Η Florence Pugh απασχολεί συχνά τα Μέσα για την αίσθηση του χιούμορ που τη διακατέχει και τις εκπληκτικές της ικανότητες στην υποκριτική. Με ρόλους όπως της Amy March στο Little Women της Greta Gerwig και της Yelena Belova της Marvel, για να μην αναφέρουμε τα viral μαγειρικά βίντεό της.

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Jimmy Fallon, η Pugh αποκάλυψε ότι έγραψε και ηχογράφησε τη μουσική της ταινίας. «Είναι η πρώτη φορά που έγραψα ένα τραγούδι για έναν χαρακτήρα και ερμήνευσα ένα τραγούδι επίσης ως χαρακτήρας», είπε στη συνέντευξη. «Όταν βγει η ταινία, τα τραγούδια μου θα είναι και στο soundtrack!». 

Η Pugh είπε ότι αρχικά ήταν περισσότερο τραγουδίστρια-τραγουδοποιός μέχρι να απογειωθεί η καριέρα της στην υποκριτική, οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ακούμε τι μελωδίες έχει να μοιραστεί μαζί μας. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη – ήθελα να το κάνω εδώ και χρόνια».

Ο Pugh έκανε ήδη τη διασκευή του «After Hours» των The Velvet Underground. Ανυπομονούμε να ακούσουμε και τα υπόλοιπα τραγούδια της!

Περισσότερη από τη μουσική της θα βρεις στο κανάλι της στο YouTube, όπως το «Midnight» του Toby Sebastian, που κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου.

Στο A Good Person, η Florence Pugh υποδύεται την Allison, η οποία αναρρώνει από ένα ατύχημα που στοίχισε τη ζωή της κόρης του Daniel (Morgan Freeman). Καθώς ο Daniel μεγαλώνει την εγγονή του και η Allison προχωρά, βρίσκουν την ελπίδα μέσα από μία νέα φιλία.

Πηγή: Savoir Ville