ΚΑΙΡΟΣ

«Harry & Meghan»: Ρεκόρ τηλεθέασης την πρώτη βδομάδα προβολής στο Netflix

Το ντοκιμαντέρ -σειρά συγκέντρωσε περισσότερο χρόνο τηλεθέασης από οποιοδήποτε άλλο ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας

Ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψε στο Netflix η σειρά-ντικιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με το Reuters, η σειρά συγκέντρωσε περισσότερο χρόνο τηλεθέασης από οποιοδήποτε άλλο ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του "Harry & Meghan" κατέγραψαν 81,55 εκατομμύρια ώρες αναπαραγωγής μετά το ντεμπούτο που έκαναν την περασμένη Πέμπτη, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Netflix. Περισσότερα από 28 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τουλάχιστον μέρος της σειράς.

Το "Harry & Meghan" ήταν η δεύτερη σειρά στο Netflix παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη επιτυχία μεταξύ 5 και 11 Δεκεμβρίου, πίσω μόνο από το δράμα της οικογένειας Addams "Wednesday".

Στα τρία πρώτα επεισόδια, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν μια σειρά από αποκαλύψεις, με τη Μέγκαν να θυμάται την πρώτη απειλή για τη ζωή της που έλαβε και τον Χάρι να μιλάει για μεταμφιέσεις στα ραντεβού τους.

Τα επόμενα επεισόδια του ντοκιμαντέρ "Harry & Meghan" θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Πέμπτη.

Πηγή: skai.gr