Το HAPPY TRAVELLER συνεχίζει το ταξίδι του στην Άνδρο (trailer)

Δείτε το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η οικογένεια του Happy Traveller ξεκίνησε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην Άνδρο. Καθώς όμως, η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, ένα επεισόδιο δεν ήταν αρκετό. Γι’ αυτό και το Σάββατο 11 Ιουνίου, συνεχίζει το ταξίδι της στο πανέμορφο νησί, εξερευνώντας όλα όσα δεν πρόλαβε να δει στο πρώτο μέρος.

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα πηγαίνουν στα δυτικά του νησιού με το χωριό Στενιές και την ιερά μονή της Αγίας Μαρίνας που μοιάζει με απόρθητο φρούριο. Κάνουν πεζοπορία στον ποταμό Άχλα για να δουν ένα πέτρινο τοξωτό γεφύρι που για λίγο θα τους κάνει να νιώσουν ότι είναι στην Ήπειρο. Μετά από λίγο περπάτημα, παράλληλα με το νερό του ποταμού, αντικρίζουν τους εντυπωσιακούς καταρράκτες στη Γερολίμνη Άχλα.

Οδηγούν στην ενδοχώρα του νησιού, περνώντας από εντυπωσιακά τοπία με γραφικούς οικισμούς ενώ στην παραλία Κυπρί συναντούν πρωταθλητές windsurf που κάνουν μία από τις πιο εντυπωσιακές και καινοτόμες εκδοχές του surf που μοιάζει σαν να αιωρούνται πάνω από το νερό.

Πηγαίνουν βόλτα στο γραφικό Μπατσί με το φως της μέρας αλλά και βράδυ που είναι ακόμα πιο γραφικά. Συνεχίζουν, θαυμάζοντας τη δυτική ακτή της Άνδρου που έχει και τους αρχαιότερους οικισμούς του νησιού. Επισκέπτονται το γραφικό Κόρθι στα νότια όπου βλέπουν ιστορικά κτήρια, δοκιμάζουν την πιο διάσημη συνταγή της Άνδρου και εξερευνούν τη πασίγνωστη παραλία “Της γριάς το πήδημα” με τον εμβληματικό βράχο μέσα στο νερό.

Τέλος, ανεβαίνουν στην πιο εντυπωσιακή κορυφή του νησιού, στο άνω κάστρο της Άνδρου ή αλλιώς κάστρο της Φανερωμένης. Στο σημείο αυτό, η θέα, η τοποθεσία και η όψη των ερειπίων της αρχαίας πόλης πάνω στα βράχια κάνουν τους happy travelers να ονομάσουν το μέρος “Μάτσου Πίτσου των Kυκλάδων”.

Πηγή: skai.gr