Κλείσιμο

Η συγκίνηση του Σταμάτη Κραουνάκη όταν μίλησε η μητέρα του - «Η mommy μου είναι θεάρα»

Η αδελφή του γνωστού μουσικοσυνθέτη, αποκάλυψε ότι η μητέρα τους, είχε σπάσει το πιάνο που η ίδια αγόρασε στον Σταμάτη Κραουνάκη, όταν έμαθε ότι δεν πέρασε στη νομική.

Συγκινήθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, όταν άκουσε τη μητέρα του να του δίνει την ευχή της.

«Σου εύχομαι, Σταμάτη μου, μέσα από την ψυχή μου ό,τι καλύτερο στη ζωή σου. Σε ευχαριστώ. Έχω χρυσά γεράματα και σου εύχομαι πάντα να προσφέρεις, έτσι όπως είσαι γεννημένος να προσφέρεις. Αγάπη μου γλυκιά να σου χαρίζει η ζωή ότι καλύτερο», είπε η μητέρα του μουσικοσυνθέτη.

«Ουάου! Δεν θα κλάψω σήμερα, σας το υπόσχομαι. Είναι πολύ θεάρα η mοmmy μου, οκ! Εντάξει! Χαίρομαι που είναι υγιής και την έχουμε παρέα μας και κάνουμε τρελά γέλια όταν βρισκόμαστε όλη η οικογένεια μαζί» είπε από την πλευρά του ο Σταμάτης Κραουνάκης κατά τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1.

Αρχικά η αδελφή του Σταμάτη Κραουνάκη αποκάλυψε ότι η μητέρα τους του είχε σπάσει το πιάνο το οποίο του είχε αγοράσει η ίδια όταν έμαθε ότι ο συνθέτης ως έφηβος τότε δεν πέρασε στη Νομική.

«Η μάνα μου δεν ήταν σκληρή, αλλά ήταν τρελή! Ήταν περιπετειώδης φύση και θα πω κάτι πάρα πολύ τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα, η μάνα μου πήρε διαζύγιο για να πάρει το πατρικό της και να σώσει ένα τμήμα της περιουσίας. Ως κόρη στρατιωτικού και να έχει στοιχεία από τη σύνταξη, από τα οποία πήγε και ψώνισε σε αυτή την ωραία περιοχή που έχουμε τώρα όλοι καταφύγιο εκεί στα Μεσόγεια» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Κραουνάκης και συμπλήρωσε:

«Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα και δεν μάσησε ποτέ και αυτό το έχω πάρει από τη μαμά μου, ενώ το θεατρικό από τον μπαμπά μου».
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: μητέρα