Κλείσιμο

Happy Traveller στην Αμοργό - Το α' μέρος το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 16.30

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα, φτάνοντας στην Αμοργό, το πρώτο που αντικρίζουν είναι το λιμάνι του νησιού, τα Κατάπολα

Επόμενος καλοκαιρινός προορισμός του Happy Traveller είναι η Αμοργός.

Οι ταξιδιώτες μας εξερευνούν το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί σε δύο επεισόδια και οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Α’ Μέρος, το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 16.30.

Δείτε το trailer:

αμοργός

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα, φτάνοντας στην Αμοργό, το πρώτο που αντικρίζουν είναι το λιμάνι του νησιού, τα Κατάπολα που εξερευνούν αμέσως, ενώ μετά συνεχίζουν στο γειτονικό Ραχίδι αλλά και το Ξυλοκερατίδι.

Το απόγευμα, πηγαίνουν βόλτα στη γραφική χώρα με τα στενά σοκάκια, το εντυπωσιακό κάστρο πάνω στο βράχο και τους κλασικούς κυκλαδίτικους ανεμόμυλους στην κορυφογραμμή πάνω από τον οικισμό.

αμοργός

Την επόμενη μέρα, αρχίζουν την εξερεύνηση της νότιας Αμοργού: την παραλία Μούρος με τα τιρκουάζ νερά και τα απότομα βράχια και το χωριό Βρούτσης με την αρχαία Αρκεσίνη. Δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις στη νέα Αρκεσίνη και συνεχίζουν για Καλοφάνα και Μονή Αγίας Παρασκευής. Κατεβαίνουν στο επιβλητικό ναυάγιο της Ολυμπίας και καταλήγουν στην Καλοταρίτισσα, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Αμοργού.

αμοργός

Οι ταξιδιώτες μας ολοκληρώνουν το Α’ Μέρος του ταξιδιού στην Αμοργό, με την επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας αλλά και την ειδυλλιακή μικρή παραλία της Αγίας Άννας.

HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΪ


#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Πηγή: skai.gr