Κλείσιμο

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου, η συναυλία των Prodigy στην Πλατεία Νερού

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους Prodigy. Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ηλεκτρονικής dance σκηνής επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια, για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και ασταμάτητο χορό  

Έχουν περάσει 30 χρόνια (!) από την πρώτη εμφάνιση των Prodigy στη χώρα μας στο θρυλικό αυτό live στον Άλιμο το 1993, ενώ από τότε η θρυλική τριάδα έχει τιμήσει πολλές φορές την χώρα μας με τελευταία φορά λίγα χρόνια πριν από τον θάνατο του Keith Flint το 2019.

Οχτώ χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι Prodigy αποδεικνύουν ότι δεν ξεχνούν το ελληνικό κοινό, με την Αθήνα να αποτελεί επίσημα μέρος της περιοδείας τους για το 2023.

Λίγα λόγια για τους Prodigy

Ο Liam Howlett, ιθύνων νους των Prodigy, δημιούργησε το γκρουπ το 1990, έντονα επηρεασμένος από τα -συνήθως- παράνομα rave parties που σάρωναν κάθε γωνιά της Μεγάλης Βρετανίας. Μέσα από αυτά, θα βρει και τους συνεργάτες του, τους ravers Keith Flint και Leroy Thornhill, ενώ λίγο αργότερα στην ομάδα προστέθηκε και τέταρτο μέλος, ο ΜC Maxim. Με πρώτα singles τα dance anthems «Charly» και «Everybody in the Place», οι Prodigy κατάφεραν να γίνουν το νούμερο ένα σχήμα της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο.

Αφίσα

 Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr