«ΣτΟργή»: Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το χαμό του παιδιού σου - Δείτε το trailer

Απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

«Η αγάπη θεραπεύει, προστατεύει, αγκαλιάζει – η αγάπη δεν μας πληγώνει».Αυτό υποστηρίζει η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), στο αποψινό επεισόδιο της «στΟργής» και παροτρύνει τους ασθενείς της να επιλέξουν την αγάπη για να επιλύσουν τα προβλήματά τους και όχι τη βία και τον πόνο που προκαλεί. Όμως η Ειρήνη (Βασιλική Τρουφάκου) «δεν εμπιστεύεται πια τον Γιάννη» και ο Γιάννης (Ιωάννης Παπαζήσης) «θέλει ν’ αλλάξει, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο»

Η Αλίκη (Αναστασία Παντούση), κατά της διάρκεια της επίσκεψής της, διηγείται μία θλιβερή ιστορία, που την κάνει να κλάψει, αλλά σύμφωνα με τη Γιατρό «το κλάμα είναι καλό μερικές φορές».Η Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) κάνει ίσως την πιο δύσκολη συνεδρία της μέχρι τώρα, που φέρνει στην επιφάνεια επώδυνα γεγονότα και αναμνήσεις: «δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από τον χαμό του παιδιού σου».

«Η Βέρα»

Η Ειρήνη και ο Γιάννης επανέρχονται στη Γιατρό για τη θεραπεία ζεύγους. Το ζευγάρι χρειάζεται να παλέψει με τις σκοτεινές πλευρές του ο καθένας, αν θέλουν να είναι ξανά μαζί. Συγχρόνως, ο Δαμιανός δέχεται στο γραφείο του τη μικρή Λένη με τους γονείς της και την νταντά του. Ένα τρομερό μυστικό που αποκαλύπτεται κάνει τη κατάσταση να ξεφύγει. Η Αλίκη, που μπαίνει στο γραφείο τη στιγμή της έντασης, σοκάρεται με αυτά που βλέπει και τρομοκρατείται. Η Γιατρός την απομονώνει στο γραφείο της και καταφέρνει να μάθει λεπτομέρειες για το αρχοντικό σπίτι που μεγάλωσε, την αυταρχική γιαγιά της, αλλά και τον πατέρα της που γνώρισε όταν ήταν 7 ετών. Στο μεταξύ, η Μάρω κάνει ίσως την πιο δύσκολη συνεδρία με τη Γιατρό, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη και της άλλης κόρης της, αλλά και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας…

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης Μακρής), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη Μακρή), Αναστασία Παντούση (Αλίκη Ορφανού), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω Μανωλάκου), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ), Μαρίλια Μητρούση (Άννα)

Παίζουν: Ελένη Αρβανίτη, Δανάη Λύτρα, Ακύλλας Μιχαηλίδης, Γιάννα Σταυράκη, Ελένη Χαλαστάνη, Σταύρος Μαρκάλας, Έλενα Αλαφάκη, Έλενα Δασακλή, Μάριος Δεγαΐτας, Θάνος Σαπουντζής, Φιλιώ Βρεφίδου, Ελένη Υφαντή, Σταύρος Βολκός, Κωνσταντίνος Καραμουσάλης, Μαρία Ορφανού, Παναγιώτης Μαρίνος, Παναγιώτης Γαβρελάς, Σουλτάνα Νικολαΐδου, Σεμέλη Μητροπούλου, Κατεβάν Τσακαλίδου, Σοφία Κυριού, Χριστίνα Πολυζώη, Μάρω Μαρκοπούλου, Χρήστος Στεφανής, Χριστίνα Τόλλιου, Στέφανος Τσακιράκης, Μαρίνα Κοταρίνη

Το 4ο επεισόδιο, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου
Απόδοση - Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

#Storgi
instagram.com/storgi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr