Γλυκάνισος: Εντυπωσίασε στα «αποκαλυπτήριά» της η νέα σειρά του ΣΚΑΪ - Απόψε στις 21:00 η μεγάλη πρεμιέρα - Φωτογραφίες

Μια «πρώτη γεύση» της νέας πολύαναμενόμενης σειράς του ΣΚΑΪ. Η αβάν πρεμίερ της ιστορίας αγάπης μεταξύ του Στρατή και της Ραζάν άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις, λίγες ώρες πριν την αποψινή, επίσημη, πρεμιέρα.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κιουλχατζής

Γεμάτη με συνταρακτικές εξελίξεις που ανεβάζουν την αγωνία στο κόκκινο ήδη από το πρώτο επεισόδιο ήταν η «πρώτη γεύση» απο τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος

Τα αποκαλυπτηρια της πολύ αναμενόμενης σειράς έγιναν ενώπιον συντελεστών ηθοποιών αλλά και δημοσιογράφων στο θερινο σινεμα Αβάνα στο Χαλάνδρι, με την προβολή του πρώτου επεισοδίου. 

Γλυκάνισος

Το ενδιαφέρον κλιμακώνεται όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας του Στρατή (Γιώργος Παπαγεωργίου) και της Ραζάν (Έλενα Πιερίδου). Δύο ανθρώπων με τελείως διαφορετικές ρίζες και παρελθόν που η μοίρα όμως φρόντισε να τους φέρει κοντά και να ερωτευτούν. 

Γλυκάνισος

Ο πρώην ναυτικός αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω του στην Αθήνα, όταν ναυάγησε το πλοίο στο οποίο επέβαινε κι έπειτα ναυαγησε και ο γάμος του με σύζυγο του Ελεάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) . Γύρισε στους γονείς του και στο μέρος όπου μεγάλωσε, τη Μυτιλήνη

Στο νησί του ούζου έχει εκτοπιστεί η Ραζάν, πρόσφυγας πολέμου απο τη Συρία που έμενε σε καταυλισμό μέχρι να τον εγκαταλείψει λόγω πυρκαγιάς. Μετά από τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες θα συναντηθούν και θα ερωτευτούν πάρα τα όσα τους χωρίζουν. 

«Είναι μια "δύσκολη" σειρά, με  δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους να συγκρούονται. Είναι η πρώτη φορά που "πιάνεται " ένα τέτοιο θέμα», δήλωσε ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Κυρίτσης, λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου.

Γλυκάνισος

Αξίζει κάνεις να σταθεί και στην εξαιρετική σκηνοθεσία από τον Σταύρο Ποταμαρη, με τα πλάνα από το νησί του ούζου να θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. 

«Το σινεμά και τηλεόραση έχουν γίνει ένα. Χρειάστηκε να δουλέψουμε με απίστευτους ρυθμούς για να βγει αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε ο παραγωγός της Tanweer productions, Διονύσης Σαμιώτης

Γλυκάνισος

Ιδιαίτερα ευχάριστη νότα στη σειρά προσθέτει με τον χαρακτήρα της  
η Κάρμεν Ρουγγέρη. Σε έναν ρόλο της παραδοσιακής... γιαγιάς που παράλληλα προσφέρει χαμόγελα με το χιούμορ και τα αστεία της.

Εν ολίγοις η... συνταγή για τον «Γλυκάνισο» είναι δεδομένα επιτυχημένη και το κοινό τηλεοπτικό κοινό αναμένεται να την τιμήσει και με το παραπάνω. 

Απόψε λοιπόν στις 9 το βράδυ ξεκινάει το γεμάτο συγκινήσεις ταξίδι στη Μυτιλήνη, με σκοπό να μάθουμε αν ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων με τελείως καταβολές μπορεί να κερδίσει τα πάντα.

#glykanisos

Ακολουθήστε τη σειρά στο Instagram

Αναλυτικά οι ηθοποιοί και οι συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρονιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Μποσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη

Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σκηνοθέτες: Σταύρος Ποταμάρης, Κώστας Βούλγαρης

Βασισμένο σε μια ιδέα της: Ρόζυ Ρήγα

Σεναριακή ομάδα: Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Κακαβέλα, Τατιάνα Γκαραμπετιάν, Διονύσης Γεωργάνος

Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος

Production Design: Μιχάλης Σαμιώτης

Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα

Casting Director: Ready2cast, Σοφία Δημοπούλου, Φραγκίσκος Ξυδιανός

Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου, Δημήτρης Λογοθέτης

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Κατριάννα Παντέλη

Παραγωγή: Tanweer Productions

«Γλυκάνισος» σήμερα στις 21.00. Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr