Γιορτάζουμε τη Γιορτή της Μητέρας με μια βόλτα στην πόλη – Ο πιο ωραίος τρόπος για να πούμε το «σ’ αγαπώ» στη μαμά μας…

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, σας προτείνουμε μερικές ιδέες για μια ξεχωριστή έξοδο με τη μαμά σας, σε κάποια από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της πόλης   

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι μια ανάσα μακριά και μαζί της και η Γιορτή της Μητέρας. Και παρόλο που τα λουλούδια και τα γλυκά έχουν την τιμητική τους αυτή την ημέρα ως ένας τρόπος για να πούμε το «σ’ αγαπώ» στη μαμά μας, τίποτα δεν θα μπορέσει όμως να συγκριθεί με τον χρόνο που θα περάσουμε μαζί της. Είτε, λοιπόν, είχατε αποφασίσει τι δώρο να της κάνετε, είτε ψάχνατε κάτι πιο «ιδιαίτερο», σας προτείνουμε μερικές ιδέες για βόλτες με «μαμαδίστικο» αέρα σε κάποια από τα πιο cozy μαγαζιά της πόλης!

Για κρουασάν στο Queen Bee

Κρουασάν

Μία από τις καλύτερες croissanterie της Αθήνας, το Queen Bee στο Κολωνάκι είναι ένα από τα αγαπημένα μας cozy στέκια της πόλης. Θυμίζοντας γαλλικό μαγαζάκι στη φινέτσα και τη ζεστασιά και προσφέροντας εξαιρετικό brunch για τους λάτρεις του “αθλήματος”, αποτελεί μία από τις πρώτες μας προτάσεις όταν σκεφτόμαστε μία γλυκιά, «μαμαδίστικη» έξοδο.
Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Αθήνα 10676
Τηλέφωνο: 2107209933 

Για γλυκό στο Πορτατίφ

Για γλυκό στο Πορτατίφ

Το κουκλίστικο μπαλκονάκι του Πορτατίφ, που «υψώνεται» πάνω από το πεζοδρόμιο της οδού Σίνα, είναι ένα ακόμη ένα spot, που μάς αρέσει τόσο να επισκεπτόμαστε, όσο και να προτείνουμε. Vintage αισθητική, artistic αύρα κι ένα μενού, που σίγουρα θα σας «γλυκάνει» και μόνο από την ανάγνωση, το Πορτατίφ είναι ένα ιδανικό σημείο για να κάνετε το οικογενειακό σας bonding.
Διεύθυνση: Σίνα 21, Αθήνα 10672
Τηλέφωνο: 2103621866 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr