Τι θα κάνετε σήμερα: Προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα

Παρακάτω θα βρείτε προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 14 Μαΐου  

Αθηνάς Παναγούλη, Επιτάφιος, του Γιάννη Σολδάτου με τη Μάνια Παπαδημητρίου στο Vault

Θέατρο

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει τον μονόλογο του Γιάννη Σολδάτου, «Αθηνάς Παναγούλη, Επιτάφιος», σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη, με τη Μάνια Παπαδημητρίου στον ρόλο της Αθηνάς Παναγούλη. Το έργο παρουσιάζει τον Αλέξανδρο Παναγούλη, την κορυφαία μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα, μέσα από τις αναμνήσεις της μητέρας του, σχολιάζοντας παράλληλα σημαντικότατα γεγονότα της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας.

Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 18:00
Γενική είσοδος: 12€, μειωμένο εισιτήριο: 10€ (Φοιτητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων / ΑμΕΑ /Άνω των 65 ετών / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας)
Πολυχώρος Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Watain live στο Gagarin 205

Συναυλία

Μια από τις μεγαλύτερες μπάντες στον χώρο του ακραίου ήχου και ειδικότερα του Σκανδιναβικού black metal, οι Σουηδοί Watain θα επισκεφθούν την χώρα μας για άλλη μια φορά, στα πλαίσια της νέας περιοδείας προώθησης του πιο πρόσφατου άλμπουμ τους “The Agony And Ecstasy Of Watain” του 2022 και όχι μόνο. Μαζί τους αυτήν την φορά θα είναι οι black-deathsters Bølzer, το ανερχόμενο και αρκετά υποσχόμενο διμελές σχήμα από την Ελβετία καθώς και οι Φινλανδοί death-grinders Concrete Winds.
Κυριακή 14/5 στις 20:00
Από 27€
Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr