«Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου: Πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ - Δείτε το trailer

Η Μαρία θα «κλείνει το μάτι» στην επικαιρότητα δίνοντας έμφαση στη θετική πλευρά των γεγονότων με το χαρακτηριστικό της χιούμορ και το καυστικό της σχόλιο

Η Μαρία Μπακοδήμου έρχεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 14.30 στον ΣΚΑΪ για να κάνει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου πιο… «γεια σου».

Η Μαρία θα «κλείνει το μάτι» στην επικαιρότητα δίνοντας έμφαση στη θετική πλευρά των γεγονότων με το χαρακτηριστικό της χιούμορ και το καυστικό της σχόλιο.

Μαζί με τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Θέμη Καίσαρη θα ασχολούνται με όλα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση, στο δρόμο, όσα συζητάμε με τους φίλους μας, όσα ονειρευόμαστε καλωσορίζοντας με ένα έξυπνο, συναισθηματικό, οικείο και χαρούμενο «γεια σου» τη νέα παρέα του σαββατοκύριακου, που θα γίνει συνήθεια.

Δείτε το τρέιλερ:

Αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα, ειδήσεις που εκπλήσσουν και πρόσωπα που θα απολαύσουμε σε… #GeiaSou συνεντεύξεις υπόσχονται ένα χαλαρό και ανατρεπτικά fun τόνο στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, όπως τα σχεδιάζει η Μαρία με την ομάδα της.

Εξίσου #GeiaSou τύποι, οι έμπειροι δημοσιογράφοι Τάσος Μπιμπισίδης και Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ενώ το δικό της αποτύπωμα θα αφήνει η γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο, Nefeli Meg.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Ρουμπής και την αρχισυνταξία η Χριστιάννα Μπαξεβάνη.

Πηγή: skai.gr