Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο «Πρωινό μας»: Εύχομαι ο Βασάλος να γυρίσει πίσω νικητής με την κούπα – Δεν απάντησε αν έχουν χωρίσει

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ένα πολύ μεγάλο ''πακέτο'' για να είναι ο νικητής», ανέφερε στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η παίκτρια που αποχώρησε από το «Survivor All Star» ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪγια αυτή την απρόσμενη εξέλιξη που επιφύλασσε το δεύτερο Συμβούλιο. 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αν και δεν ήθελε να αναφερθεί σε προσωπικά ζητήματα και να απαντήσει για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία της ο νικητής του παιχνιδιού να είναι ο Βασάλος. Ουσιαστικά, η Ευρυδίκη δεν απάντησε στο ερώτημα αν είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο ή αν, τελικά, έχουν χωρίσει. 

Όσο για το τι της ψιθύρισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο αυτί, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το παιχνίδι, δίνει η ίδια την απάντηση: «Ο Κωνσταντίνος μου είπε να μην κλαίω, γιατί ξέσπασα σε κλάματα όταν με αγκάλιασε. Πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πάρα πολύ μακριά και θα αργήσει να γυρίσει πίσω, στην Ελλάδα. Κάτι, που εύχομαι κι εγώ. Να γυρίσει πίσω με την κούπα και να είναι ο νικητής». 

Όπως είπε η ίδια, πιστεύει στην ηρεμία του, στις δυνατότητες και τη δύναμη του Κωνσταντίνου Βασάλου. «Έχει ένα πολύ μεγάλο ''πακέτο'' για να είναι ο νικητής. Μπορεί αγωνιστικά να μην έχει ξεκινήσει καλά, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα ανέβει». 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι όταν βγήκε υποψήφια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπάθησε να την καθησυχάσει, λέγοντάς της ότι όλα θα πάνε καλά. «Άργησα να βρω τα πατήματά μου στο παιχνίδι. Ίσως γιατί το μυαλό μου ήταν πίσω στην Ελλάδα ή γιατί είχα την ελπίδα να βρίσκομαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο, για να έχω κάποιον να με παρηγορεί, να με εμψυχώνει. Τον δικό μου άνθρωπο, που να μπορώ να μιλάω μαζί του με τα μάτια», πρόσθεσε η ίδια.  

Πηγή: skai.gr