Speechless! Το φετινό τραγούδι της Loreen στη Eurovision μοιάζει πολύ με ελληνικό του 2014 (βίντεο)

Η λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη κυκλοφόρησε το «Σκέτος εγώ» το 2018 από γερμανική δισκογραφική εταιρία, ενώ το κομμάτι είχε μπει τότε και στα ευρωπαϊκά τσαρτς

Η Loreen – η τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική παρουσία που σάρωσε το 2012 στην Eurovision του Μπακού με το εμβληματικό "Euphoria" – επιστρέφει φέτος στον διαγωνισμό μετά από 11 χρόνια και θεωρείται ήδη (και όχι άδικα) το απόλυτο φαβορί. 

Σήμερα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στο «Πρωινό μας»  ότι το "Tatoo"  έχει πολλές  ομοιότητες με ένα ελληνικό τραγούδι – για την ακρίβεια η εισαγωγή των δύο τραγουδιών είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Η γνωστή λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη κυκλοφόρησε το «Σκέτος εγώ» το 2018 από γερμανική δισκογραφική εταιρία, ενώ το κομμάτι είχε μπει τότε και στα ευρωπαϊκά τσαρτς. 

«Speechless! Παιδιά είναι ίδια τώρα, τι να λέμε! » σχολίασε η Φαίη. 

Η τραγουδίστρια δεν έδειξε ενοχλημένη από την ομοιότητα, αντίθετα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη, ότι χάρηκε και η ίδια και ο συνθέτης του τραγουδιού και ότι «νιώθουμε ότι ο κόσμος ανακαλύπτει το τραγούδι μας μέσα από τη συμμετοχή της Σουηδίας»
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Eurovision