Κλείσιμο

Eurovision 2023: Ο Βίκτωρας Βερνίκος φόρεσε την ελληνική σημαία και χόρεψε πάνω σε τραπέζι - Δείτε βίντεο

Ο 16χρονος χορεύει το τραγούδι «What They Say» με το οποίο θα διαγωνιστεί στη φετινή Eurovision   

Σε λίγες μέρες η ελληνική αποστολή της φετινής Eurovision και ο Βίκτωρας Βερνίκος αναχωρούν για Λίβερπουλ και το γιόρτασαν με ένα πάρτι σε νυχτερινό κέντρο. 

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της χώρας, το διασκέδασε αφού σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, φαίνεται να έχει ανέβει στο τραπέζι του νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα, έχοντας την ελληνική σημαία στην πλάτη του. Χορεύει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό,  «What They Say».

Ο Victor Vernicos γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στην Eurovision, καθώς είναι μόλις 16 ετών, ενώ το τραγούδι του «What They Say», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει, είναι δική του σύνθεση.
 

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Eurovision