Κλείσιμο

Εντυπωσιακοί γάμοι Ινδών μεγιστάνων αλά… Bollywood σε Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη - Δείτε βίντεο

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Ινδοί ονειρεύονται να κάνουν τον γάμο τους στην Ελλάδα και είναι μάλιστα διατεθειμένοι να πληρώσουν τα πάντα. Τα εισιτήρια, την διαμονή και φυσικά την καλοπέραση των φιλοξενούμενων τους. Και όταν μιλάμε για καλεσμένους, εννοούμε ακόμη και 500 άτομα.

Μεγάλη τουριστική διαφήμιση για την χώρα μας αποτελούν οι εντυπωσιακοί γάμοι Ινδών, σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς, κυρίες και κύριοι, με έντονο ''άρωμα''... υπερβολής, όπως θα δείτε, σε αρκετές περιπτώσεις. 

Κρήτη

Σαν από παραμύθι ο γάμος ινδού μεγιστάνα που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τον γαμπρό και τη νύφη συνόδεψε ένα πολυτελές κλασικό αυτοκίνητο του 1961.

Ο ινδός μεγιστάνας φρόντισε να κάνει αξέχαστο τον γάμο για τους καλεσμένους του, τηρώντας όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις της χώρας του. 

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Ινδοί ονειρεύονται να κάνουν τον γάμο τους στην Ελλάδα και είναι  μάλιστα διατεθειμένοι να πληρώσουν τα πάντα. Τα εισιτήρια, την διαμονή και φυσικά την καλοπέραση των φιλοξενούμενων τους. Και όταν μιλάμε για καλεσμένους, εννοούμε ακόμη και 500 άτομα. 

«Αρχίσαμε την Πέμπτη, έχουν κάποια έθιμα, κάθε μέρα υπάρχει και ένα έθιμο που έχει να κάνει με την θρησκεία τους. Η διακόσμηση μεσημέρι και βράδυ μπορεί να είναι διαφορετική. Οι χώροι επιλέγονται πολύ πιο πριν είτε εσωτερικά είτε εντός ξενοδοχείου είτε εκτός ξενοδοχείου. Αυτός ο συγκεκριμένος ήταν όλος εντός ξενοδοχείου. Εκεί που παντρεύονται χρειάζεται μια ειδική κατασκευή. Αυτό άρχισε εδώ και 7-8 μήνες η προεργασία», αναφέρει η διευθύντρια τουριστικού γραφείου στην Κρήτη, Νένη Τσιούτη. 

Μερίμνησε το ίδιο το ζευγάρι να πάρει τα μέτρα όλων των καλεσμένων καθώς και του προσωπικου του ξενοδοχείου που είχε την άμεση επίβλεψη του γάμου, καθώς και του προσωπικού του γραφείου μας, να φοράμε τη μέρα του γάμου τις ίδιες στολές. 

Ρόδος

Ένας ινδικός παραδοσιακός παραμυθένιος γάμος με άρωμα Bollywood, πραγματοποιήθηκε και στη Ρόδο. Γόνοι εκατομμυριούχων Ινδών που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους στο νησί των Ιπποτών.

Η νύφη κόρη τραπεζίτη και ο γαμπρός επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο,  έστησαν ένα τρικουβερτο γλέντι ενός εκατομμυρίου ευρώ στην Καλλιθέα της Ρόδου. 

Οι 100 καλεσμένοι έφτασαν στο νησί τον Ιπποτών και φιλοξενήθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείου του νησιού, κάνοντας φυσικά τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να χαμογελούν με τους γαλαντόμους επισκέπτες. 

«Τους αρέσει το περιβάλλον. Τα φαγητά τους, φέρνουν σεφ οι ίδιοι και μαγειρεύουν τα ινδικά φαγητά. Η οικογένεια της νύφης βγαίνουν μόνοι τους, η οικογένεια του γαμπρού βγαίνουν μόνοι τους, μετά ενώνονται, κάνουν πάρα πολλά events.. Έρχεται ο γαμπρός σε ένα άλογο και του ρίχνουν ροδοπέταλα, λουλούδια, χρήματα και χρυσαφικά πάνω στο κοστούμι του», δηλώνει ο ιδρυτής "Namaste Greece", Χρήστος Δήμας. 

Άφθονη σαμπάνια, εκλεκτό φαγητό, πολύς χορός… αλά Bollywood για 4 μέρες στο ξενοδοχείο της Ρόδου.

Τα βίντεο που γυρίζονται με τους ινδικούς γάμους είναι μια έμμεση διαφήμιση για τον τουρισμό μας και πρέπει να γίνονται γιατί όλοι αυτοί που έρχονται και κάνουν τους γάμους, τους αναπαράγουν στην Ινδία και στους φίλους τους, και έτσι σαν destination η Ελλάδα γίνεται πάρα πολύ γνωστή στην Ινδία, σημείωσε ο κ. Δήμας.

Σαντορίνη

Ελικόπτερα, διάσημοι DJs, drone πάνω από την Σαντορίνη, πλάνα στο ηλιοβασίλεμα, χρυσοποίκιλτες στολές και φυσικά παραδοσιακοί χοροί, σαν ταινία. 

Αυτό που τους καίει περισσότερο είναι φυσικά να δείξουν το τοπίο. Ότι παντρεύουμε το ελληνικό στοιχείο με το ινδικό και αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό κάνουμε και εμείς, δηλαδή η διακόσμηση έχει και κάποιες φορές όχι πάντα και κάποιο ελληνικό στοιχείο που να δείχνουν ότι είναι Ελλάδα, τόνισε η κα Τσιούτη.

Γάμοι πλούσιων Ινδών, με φόντο ελληνικό που οι εικόνες τους ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. 

Πηγή: skai.gr