Ellen Pompeo: Ο νέος της πρωταγωνιστικός ρόλος μετά το 'Grey's Anatomy'

H αγαπημένη χειρουργός του Grey's Anatomy θα διατηρήσει τους παράλληλους ρόλους της ως εκτελεστικός παραγωγός και αφηγήτρια, στη σειρά του ΑBC, σύμφωνα με το Deadline Hollywood.

Η πρωταγωνίστρια του «Grey's Anatomy», Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo) θα εμφανιστεί μόνο σε οκτώ επεισόδια στο νέο κύκλο (19ο) της μακροβιότερης ιατρικής τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία της Αμερικής καθώς επιστρέφει στις 6 Οκτωβρίου.

Ο λόγος είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει σε σενάριο της Κέιτ Ρόμπινς. Είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας περίπλοκης υιοθεσίας του 2010 και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Για να αναπληρωθεί το κενό της «Δρ Μέρεντιθ Γκρέι» στο νοσοκομείο Grey Sloan Memorial Hospital στο Σιάτλ θα υπάρξουν νέες αφίξεις όπως οι: Αλέξις Φλόιντ (Alexis Floyd), Νίκο Τέρο (Niko Terho) και Χάρι Σουμ Τζούνιορ (Harry Shum Jr.)

Ωστόσο, η αγαπημένη χειρουργός του Grey's Anatomy θα διατηρήσει τους παράλληλους ρόλους της ως εκτελεστικός παραγωγός και αφηγήτρια, στη σειρά του ΑBC, σύμφωνα με το Deadline Hollywood.

Να σημειωθεί ότι η Πομπέο είναι από τα αρχικά μέλη του καστ που συμμετέχουν ακόμη στη σειρά μαζί με την Τσάντρα Ουίλσον (Chandra Wilson) και τον Τζέιμς Πίκενς Τζούνιορ (James Pickens Jr.). Τo πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2005.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: Σειρά