Η Έλεν Πομπέο ελπίζει το νέο της podcast να ενώσει τους ανθρώπους

Η Έλεν Πομπέο ελπίζει το νέο της podcast να ενώσει τους ανθρώπους

Η Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo) είναι έτοιμη να μοιραστεί τη φωνή της - και να δώσει την ευκαιρία στους άλλους να την ακούσουν.

   Σε συνέντευξη της στο People, η σταρ του «Grey's Anatomy», μιλάει για την προώθηση του επερχόμενου podcast, «Tell Me with Ellen Pompeo».

   «Νιώθω ότι είμαστε τόσο διχασμένοι αυτή τη στιγμή και το μόνο που μας συνδέει είναι ένα υπέροχο μέσο», λέει η Πομπέο για την απόφασή της να ξεκινήσει ένα podcast. «Είναι ένας τρόπος για να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά. Ακούω podcast και σκέφτομαι πράγματα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν, ή έχω ενσυναίσθηση για μια κατάσταση αφού έχω ακούσει τη γνώμη κάποιου σχετικά με αυτό ή τον τρόπο που κάποιος άλλος σκέφτεται για κάτι, σε αντίθεση με τον τρόπο που το σκέφτομαι. Ελπίζω λοιπόν ότι αυτό μπορεί να είναι ένα είδος σύνδεσης και ένας δάσκαλος και μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τους ανθρώπους».

   Στην εβδομαδιαία εκπομπή, η Πομπέο θα συνομιλεί με καλεσμένους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, γιατρών, συγγραφέων, δημιουργών, και θα συζητάει μαζί τους διάφορα θέματα.

   Αν και η Πομπέο παραδέχεται ότι στο παρελθόν της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει podcast, τώρα νιώθει ότι είναι κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει στο βήμα αυτό.

   «Με είχαν προσεγγίσει αρκετές διαφορετικές εταιρείες [για να κάνω ένα podcast] και πάντα έλεγα "Όχι", επειδή είχα δουλειά», λέει η Πομπέο. «Έχω μερικές δουλειές. Είμαι μητέρα και έχω τρία παιδιά και έχω την καθημερινή μου δουλειά. Επομένως, δεν με ενδιέφερε να αναλάβω κάτι άλλο. Επιπλέον, δεν ήξερα για τα podcast. Δεν άκουγα ποτέ, οπότε δεν καταλάβαινα αυτήν την αγορά».

   «Και μετά χτύπησε η Covid, και με πλησίασαν ξανά και σκέφτηκα: "Λοιπόν, αν είμαστε σε αυτήν την πανδημία άλλη μια χρονιά και είμαι κολλημένη στο σπίτι μου και δεν μπορώ να δουλέψω, αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα με απασχολεί και κάτι ενδιαφέρον που μπορώ να κάνω"».

   Στόχος της είναι μέσα από αυτό να δώσει στο κοινό της κάτι «διασκεδαστικό και διαφωτιστικό» για να ακούσει.

   «Ελπίζω να το βρουν απλά διασκεδαστικό και διαφωτιστικό», λέει η Πομπέο. «Ελπίζω να σκεφτούν κάτι που δεν είχαν σκεφτεί πριν, ή να έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση για μια κατάσταση που δεν είχαν πριν, ή να σκεφτούν τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ