Κλείσιμο

Ελένη Χαμπέρη: Το φετινό «Survivor All Star» είναι το κλουβί με τους τρελούς – Έκανε λόγο μέχρι και για ταπεράκια... (video)

«Είναι άδικο κάποιος παίκτης να έχει ταπεράκια, να στέλνει γραμματάκια και να παραγγέλνει φαγητό...», αποκάλυψε η Ελένη Χαμπέρη

Μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση της φίλης της, Νικόλ, και τα κλάματα που έριξε για εκείνη, η Ελένη Χαμπέρη έκλαψε ξανά, αυτή τη φορά για τη δική της αποχώρηση. Η παίκτρια που έχει ξεχωρίσει για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγαθή ματιά απέναντι στα πράγματα, παρά τα δάκρυα, φύλαξε ένα όμορφο χαμόγελο ακόμα και για την αποχώρησή της. 

Η Ελένη Χαμπέρη μίλησε στο «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι. Στο ερώτημα πώς θα χαρακτήριζε το φετινό «Survivor», η παίκτρια απάντησε χαμογελώντας: «Είναι το κλουβί με τους τρελούς». Και συνέχισε: «Πραγματικά, είναι δύσκολο το φετινό Survivor, κυρίως σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι».

Στο ερώτημα για το αν την επηρέασε η μίξη των ομάδων, η ίδια παραδέχτηκε ότι τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, γιατί ήταν πεσμένη από την αποχώρηση της φίλη της, Νικολέτας. «Φεύγει η Νικόλ, γίνεται η μίξη και μου παίρνουν και τη Σταυρούλα», εξήγησε η ίδια. 

Η Ελένη Χαμπέρη είπε, επίσης, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας μπροστά στις κάμερες προσπαθεί ξεκάθαρα να δημιουργεί καταστάσεις. «Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που μπήκε μέσα στο παιχνίδι, προκειμένου να φανεί μέσα από το ριάλιτι. Και αυτό πιστεύω ότι είναι που τον κρατά και στο παιχνίδι. Ξεκάθαρα. Την προηγούμενη εβδομάδα μαλώσαμε. Την ημέρα που αποχώρησε η Νικόλ, μας είχε πιάσει με σκοπό να μαγειρέψει την ψηφοφορία για να μην βγει εκείνος υποψήφιος. Βγήκα και το είπα, γιατί θεώρησα ότι πήγε να με κάνει και εμένα μία μαριονέτα του. Με χαρακτήρισαν καχύποπτη, ψεύτρα. Η Αφροδίτη μαζί με τον Σπύρο. Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Μαρτίκα και κάθε φορά σχεδίαζαν τι θα πουν. Η Αφροδίτη είχε πει στον Σπύρο ότι θα του κάνει δώρο και γι’ αυτό ψήφισε τον Κόρο. Ο Σπύρος διαχειρίζεται την Αφροδίτη», είπε η Ελένη Χαμπέρη. 

Ως προς την αποχώρηση Γκότση-Πιλίδη, η παίκτρια ανέφερε ότι η αποβολή τους ήταν δίκαιη από το παιχνίδι. «Είναι πολύ άδικο για οποιονδήποτε παίκτη να έχει κινητό, άρα επικοινωνία, που αυτό σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου προς τα έξω, παίρνοντας πληροφορίες, αλλά και να έχεις επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους». 

Ωστόσο, η Ελένη Χαμπέρη έκανε και μία ακόμη αποκάλυψη, η οποία θα συζητηθεί. Η παίκτρια είπε ότι η παραγωγή δεν θα έδιωχνε έναν παίκτη αν είχε κλέψει μια φορά φαγητό. «Η παραγωγή προειδοποιεί. Όταν το κάνεις όμως συνεχώς και βρίσκεις λύσεις για να παίρνεις φαγητό είναι άδικο για όλους εμάς. Κάποιος να έχει ταπεράκια, να στέλνει γραμματάκια και να παραγγέλνει φαγητό...», πρόσθεσε η Ελένη Χαμπέρη. 

Πηγή: skai.gr