Δημήτρης Σκουλός: Έπαιζα τένις και μου ήρθε ένα μπαλάκι στο μάτι – Δείτε το video

O φωτογράφος και κριτής του παιχνιδιού μόδας είπε ότι χτύπησε σε γήπεδο τένις και έμεινε ξαπλωμένος δύο ημέρες 

Ένα ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Σκουλός, που, δυστυχώς, δεν μπορεί να συμμετέχει στα γυρίσματα της εκπομπής «My Style Rocks», χωρίς αυτό, βέβαια, να δημιουργεί προβλήματα στη ροή του προγράμματος. 

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ, ο φωτογράφος και κριτής του παιχνιδιού μόδας είπε ότι χτύπησε σε γήπεδο τένις και έμεινε ξαπλωμένος δύο ημέρες. 

«Είχα ένα μεγάλο ατύχημα, τώρα είμαι καλύτερα, αλλά δεν έβλεπα τίποτα από το αριστερό μου μάτι. Τώρα δεν βλέπω καλά έως και καθόλου από αυτό το μάτι. 

Το έπαθα από ένα μπαλάκι, από έναν παίκτη που βρισκόταν στο διπλανό γήπεδο. Στην αρχή νόμιζα ότι έγινε από αυτά που έβλεπα στο σόου και τώρα φοβάμαι και για τα αυτιά μου με αυτά που ακούω», είπε με το χιούμορ που τον διακρίνει ο Δημήτρης Σκουλός. 

Και πρόσθεσε: «Δεν γινόταν να συνεχιστούν τα γυρίσματα του My Style Rocks, γιατί ήμουν δύο ημέρες ξαπλωμένος στο σπίτι μου και το μάτι μου ήταν εντελώς κλειστό».

Τέλος, για τις εντάσεις που δημιουργούνται στο παιχνίδι, ο αγαπημένος φωτογράφος ανέφερε ότι του αρέσει που είναι έντονες και οι διαγωνιζόμενες λένε την άποψή τους. «Προσπαθώ να μην θυμώνω με αυτά που ακούω και τώρα προσπαθώ να πείσω και τον Στέλιο Κουδουνάρη να κάνει το ίδιο».

Πηγή: skai.gr