Chris Martin: Οι Coldplay δεν ακυρώνουν τη συναυλία τους στη Μαλαισία

«Κάθε φορά που συναντώ Μαλαισιανούς, νιώθω αίσθηση αγάπης και ζεστασιάς. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη συναυλία μας», ανέφερε ο τραγουδιστής 

Ο αρχηγός των Coldplay, Κρις Μάρτιν, απάντησε στις εκκλήσεις να ακυρώσει το συγκρότημα την προσεχή συναυλία του στη Μαλαισία. Πρόσφατα, ο Νασρουντίν Χασάν, ηγέτης του Ισλαμικού Κόμματος της Μαλαισίας (PAS) ζήτησε να ακυρωθεί η συναυλία τους στο Εθνικό Στάδιο της Κουάλα Λουμπούρ, Bukit Jalil, στις 22 Νοεμβρίου.

«Τι θέλει η κυβέρνηση να καλλιεργήσει μια κουλτούρα ηδονισμού και διαστροφής σε αυτή τη χώρα; Σας συμβουλεύω απλώς να ακυρώσετε τη συναυλία αυτού του βρετανικού συγκροτήματος στη Μαλαισία. Δεν φέρνει τίποτα καλό στη θρησκεία, τη φυλή και τη χώρα» είπε.

Μετά το αίτημα του Νασρουντίν Χασάν να ακυρωθεί η συναυλία, η οποία θα είναι η πρώτη του συγκροτήματος στη χώρα, αρκετοί υπουργοί της Μαλαισίας εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του.

Ο Κρις Μάρτιν παρενέβη στη διαμάχη με συνέντευξή του στον εθνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μαλαισίας HITZ.

«Κάθε φορά που συναντώ Μαλαισιανούς, νιώθω αίσθηση αγάπης και ζεστασιάς. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη συναυλία μας. Αγαπάμε όλους τους ανθρώπους, όλες τις θρησκείες» είπε ο τραγουδιστής.

«Όλοι οι ηγέτες, όλοι οι υποστηρικτές - κανείς δεν αποκλείεται. Θέλουμε πραγματικά να έρθετε στη συναυλία μας και να αισθανθείτε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε τον καθένα να είναι ο εαυτός του. Όποιος δεν είναι χαρούμενος που ερχόμαστε, λυπούμαστε, αλλά επίσης σας αγαπάμε και εμείς» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ