Κλείσιμο

Choi Sung-bong: Αυτοκτόνησε ο 33χρονος σταρ της K-pop μουσικής σκηνής

Η αυτοκτονία του έρχεται μόλις δύο χρόνια αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο τραγουδιστής είπε ψέματα ότι έπασχε από πολλαπλούς τύπους καρκίνου και ζήτησε από τους θαυμαστές του να δωρίσουν χρήματα για τη θεραπεία του

Ο Νοτιοκορεάτης ποπ σταρ, Choi Sung-bong, αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 33 ετών. Βρέθηκε από την αστυνομία στο σπίτι του στην περιοχή Yeoksam-dong της Σεούλ την Τρίτη 21 Ιουνίου 2023, σύμφωνα με τους «Korea Times». Η αυτοκτονία του έρχεται μόλις δύο χρόνια αφότου αποκαλύφθηκε ότι είπε ψέματα ότι έπασχε από πολλαπλούς τύπους καρκίνου και ζήτησε από τους θαυμαστές του να δωρίσουν χρήματα για τη θεραπεία του. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη για την εξαπάτηση.  

Ο Sung-bong έγινε διάσημος στο Korea's Got Talent στο tvN σε ηλικία 22 ετών το 2011, πριν υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Bong Bong Company. 

Κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό με την οπερατική ερμηνεία του στο «Nella Fantasia» του Ennio Morricone, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 21 εκατ. προβολές στο YouTube. Για τη συγκεκριμένη ερμηνεία «αποθεώθηκε» από διάσημους αστέρες όπως τους Justin Bieber, BoA και Jung-Hwa Umwho. Ο Bieber είχε γράψει στο Facebook: «Αυτό είναι φοβερό. Ποτέ μη λες ποτέ και καλή τύχη σε αυτό το παιδί. Σπουδαία ιστορία». 

Η αστυνομία κάνει λόγο για αυτοκτονία εξαιτίας ενός σημειώματος που δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube, στο οποίο ζητούσε συγγνώμη για τα «ανόητα λάθη» του. Σε αυτό, ευχαριστούσε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους στην καριέρα του, γράφοντας: «Από το 2011 μέχρι σήμερα, έχω λάβει προσοχή και αγάπη από τόσους πολλούς ανθρώπους. Σας ευχαριστώ ειλικρινά και σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου».

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για την απάτη του 2021: «Λυπάμαι ειλικρινά για τα ανόητα λάθη μου και για όσους υπέστησαν ζημιά», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής.  

Πηγή: skai.gr