Blindspotting: Έχουμε το trailer και την υπόθεση του δεύτερου κύκλου

Η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου


Το Starz έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν της ημίωρης κωμικής σειράς «Blindspotting», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου 2023.

Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Rafael Casal και τον Daveed Diggs, ακολουθεί την ιστορία της Ashley, την οποία υποδύεται η Jasmine Cephas Jones, καθώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι ο σύντροφός της Miles στέλνεται στη φυλακή. Η νέα σεζόν συνεχίζεται εννέα μήνες μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν και υπόσχεται να διατηρήσει τον ανάλαφρο και διασκεδαστικό τόνο της, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπίζει πολύπλοκα θέματα με μια κωμική και καινοτόμα τροπή.

Στη δεύτερη σεζόν, η Ashley μεγαλώνει μόνη της τον γιο της Sean, ενώ ο Miles, τον οποίο υποδύεται ο Rafael Casal, εκτίει την ποινή του στη φυλακή San Quentin. Η δεύτερη σεζόν της σειράς υπόσχεται να προβάλλει τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες στις οποίες μπλέκει η Ashley και η οικογένειά της, καθώς προσπαθεί να περιηγηθεί στο τρελό χάος της ζωής της στην Bay Area. Εν τω μεταξύ, ο Μiles προσαρμόζεται στη ζωή μέσα στη φυλακή και μετράει αντίστροφα τις ημέρες πριν από το πρώτο Σαββατοκύριακο οικογενειακών επισκέψεων στο Σαν Κουέντιν.

Η σειρά «Blindspotting»

Οι συνδημιουργοί της σειράς, Casal και Diggs, είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί και σεναριογράφοι. Ο Casal είναι επίσης ο showrunner και σκηνοθέτης τεσσάρων επεισοδίων. Στη δεύτερη σεζόν του «Blindspotting» θα πρωταγωνιστήσουν οι βραβευμένοι με Emmy Helen Hunt, Benjamin Earl Turner, Atticus Woodward, Jaylen Barron, Candace Nicholas-Lippman και Jasmine Cephas Jones.

Η πρώτη σεζόν της σειράς έκανε το ντεμπούτο της τον Αύγουστο του 2021 και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, διατηρώντας το 100% στο Rotten Tomatoes. Ο νέος κύκλος υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει το ίδιο επίπεδο ποιότητας, προσφέροντας στους θεατές μια φρέσκια και συναρπαστική άποψη για την πολυπλοκότητα της ζωής στο Όκλαντ της Καλιφόρνια.

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά